David Beckham îl iubește pe Mickey Mouse și acum e ”coechipier” cu el

Ultima actualizare:

Producția care îl are în prim-plan pe David Beckham este un serial emoționant care îl prezintă pe cunoscutul sportiv revenind la rădăcinile sale în estul Londrei pentru a fi mentorul echipei Westward Boys. Serialul e disponibil pe platforma de streaming Disney+, astfel că David a devenit ”coechipier” cu personajul lui preferat de desene animate, Mickey Mouse.

David Beckham, în timpul filmărilor pentru Disney+
David Beckham, în timpul filmărilor pentru Disney+

Pentru David Beckham, totuși, nu este vorba de orice campionat... ci același campionat în care ela jucat pe vremea când era copil. Împreună cu antrenorii principali, va încerca să schimbe soarta echipei. Fostul internațional englez a acordat un interviu exclusiv pentru Click! în care povestește cât de mare a fost provocarea pentru el. Serialul poate fi urmărit în exclusivitate pe Disney+.

David, cum ai descrie „Save Our Squad”?

Ei bine, este un serial care îi va inspira pe mulți copii și adulți. Ne duce înapoi la fotbalul de bază (grassroots) și ne arată cât este de important pentru oameni.

Ce înseamnă să fii parte din acest proiect și de ce este atât de important?

A fost o deosebită bucurie. Mi-a plăcut enorm să fiu alături de băieți, de echipă, de părinți și de antrenori. A fost o călătorie înapoi în timp, în tinerețea mea, o ocazie să-mi aduc și eu contribuția. M-am întors într-o ligă unde am jucat când eram copil, este ceva foarte special. M-am simțit foarte bine în aceste momente petrecute alături de băieți, mi-au adus aminte de anii când jucam la Ridgeway Rovers, unde a început totul.

Ce speri că va reține publicul din acest serial?

Ce sper că va reține publicul? Sper că telespectatorii se vor simți inspirați. Sper să râdă. Sper să plângă. Sper să zâmbească. Pentru că urmărind serialul, urmărindu-i pe părinți, pe antrenori, pe băieți, se degajă atâta pasiune și se vede clar importanța fotbalului grassroots. Sper că oamenii se vor simți inspirați de această experiență.

Multe din filmări și meciuri au loc în estul Londrei unde te-ai născut și te-ai antrenat și ai devenit cunoscut. Cum a fost această reîntoarcere? A reînviat multe amintiri personale?

Reîntoarcerea în estul Londrei este mereu un moment special pentru mine, dar reîntoarcerea cu băieții, în această ligă de fotbal a fost și mai specială. Faptul că serialul a fost filmat în locurile unde am crescut, unde m-am antrenat, a fost ca un cerc care se închide.

Cine au fost mentorii tăi în copilărie?

Mentorii mei au fost cu siguranță tatăl meu, Steve Kirby, Stuart Underwood și apoi când m-am mutat la Manchester, Eric Harrison.

Cum a fost această experiență de a lucra cu jucătorii, cum ai reușit să comunici cu ei, să-i înțelegi?

Sincer, a fost o plăcere să lucrez cu acești băieți. Când am venit, în prima zi, uneori nu prea voiau să asculte, nu prea erau atenți mereu, dar concentrarea a venit rapid. Eu lucrez mult cu băieți din estul Londrei, acolo unde și eu am crescut, așa că am reușit să ne înțelegem rapid și asta pentru mine a fost un sentiment foarte special.

Ai un moment preferat de la filmări?

O amintire specială este când i-am dus pe băieți pe stadionul Wembley. Le-am făcut un tur și erau foarte încântați să fie pe teren însă apoi i-am dus în vestiare și tricourile lor erau agățate acolo unde stau de obicei tricourile jucătorilor. Reacția lor a fost mai presus de orice scenariu. Extraordinară. Au intrat în vestiar și totul a fost tumult și fericire pură.

Și dacă băieții ar trebui să rețină un lucru cheie despre ce înseamnă să fii un jucător de succes sau parte dintr-o echipă, ce speri că au învățat?

Ce sper că au învățat băieții din toată această experiență? Să creadă. Îmi doresc să creadă în ei înșiși, în echipa lor, în antrenorii lor, pentru că sunt înconjurați de iubire, unii față de alții, față de familiile lor. Și îmi doresc să creadă în ei, pentru că merită.

Cum ai descrie „Save Our Squad” în trei cuvinte?

Pentru mine, „Save our squad” în trei cuvinte este inspirație, emoție, încredere.

Sezonul a fost și cu suișuri și cu coborâșuri. Cum ai reușit să-i motivezi pe jucători în momentele dificile?

Au fost suișuri și coborâșuri pe întreg parcursul serialului. Mă așteptam să fie mai multe coborâșuri decât suișuri, dar nu a fost deloc așa. Da, au fost momente mai grele, da, băieții au avut și momente mai grele, dar sunt niște băieți buni și asta este cel mai important. M-am implicat în acest proiect cu speranța că vor reuși pe teren dar mai ales în afara lui. Ce ne dorim să obținem cu acești băieți nu este doar despre fotbal și despre ceea ce fac pe teren, este despre ceea ce fac în afara lui, dacă sunt oameni buni, cum se poartă cu familia lor. Sunt niște băieți deosebiți, sunt o echipă deosebită, și asta îmi doream să văd.

Mickey Mouse și Minnie, personajele preferate de desene animate

Care sunt personajele tale preferate de desene animate?

Am două… Mickey și Minnie.

Spune-ne câteva cuvinte despre povestea ta și a Echo league.

Ce înseamnă Echo League pentru mine? Ei bine, pentru mine totul a început când aveam șapte ani și jucam fotbal în parc cu speranța că voi juca într-o echipă de amatori. Tata a găsit un articol unde scria că se va crea o nouă echipă, erau doi antrenori, Stuart Underwood și Steve Kirby. Tata s-a alăturat celor doi și așa a apărut Ridgeway Rovers și a început totul pentru mine în Echo League. Și chiar echipa a avut succes, am câștigat campionatul ligii de mai multe ori.

Ai ajuns să joci în întreaga lume și acum să deții un club de fotbal. Este un rol nou pentru tine, ce înseamnă acest serial pentru tine?

Mi-am dorit mereu să ofer și eu ceva fotbalulului grassroots așa cum el mi-a oferit atât de mult. Știu cât este de important pentru copii, cât este de important pentru familii, pentru părinți să știe că este o punte de lansare pentru copiii lor către fotbalul profesionist. Și chiar dacă nu duce mereu la asta, aduce comunitatea împreună, nu numai jucătorii, dar și părinții. Este foarte important. Și am văzut asta de-a lungul anilor datorită Academiilor. Unul din lucrurile cele mai importante pentru mine la Miami a fost înființarea Academiei pentru că știu cât este de important să oferi copiilor, băieți și fete, o ocazie să joace într-un loc sigur, să fie antrenați de antrenori buni și să se simtă bine, să fie parte din comunitate. Asta este cel mai important pentru mine.  

Fotbalul grassroots este clar foarte important pentru această țară. Cum te-a ajutat asta să relaționezi cu băieții și te-ai regăsit cumva în ei?

Cred că fotbalul grassroots a fost legătura dintre mine și băieți. După ce au aflat că am jucat în această ligă, că sunt din estul Londrei, pentru că evident mă vedeau ca David Beckham, jucătorul lui Manchester United, al echipei Angliei, al Real Madrid și al celorlalte echipe la care am jucat, însă după ce am discutat cu ei și le-am povestit că „Așa a început totul, am început aici, în această ligă ca jucător amator, și astea sunt problemele pe care le aveam”, s-a creat instantaneu o legătură între noi. Iată cât de special a fost să joc într-o echipă de amatori, să joc fotbal grassroots în Echo League.

David Beckham le-a demonstrat copiilor cum se execută o lovitură liberă (FOTO: GettyImages)
David Beckham le-a demonstrat copiilor cum se execută o lovitură liberă (FOTO: GettyImages)

Tatăl lui, modelul lui David Beckham

Cine te inspira când erai la vârsta băieților?

La vârsta băieților modelul meu era tata. Pentru el voiam să câștig. Îmi doream să joc bine pentru el, și pentru mama bineînțeles. Mama mă ducea la antrenamente și la meciuri când tata era la serviciu. Așadar sursa mea de inspirație erau tata, mama și Bryan Robson.

Care a fost motivul pentru care te-ai implicat în acest serial?

M-am implicat în acest serial pentru că mi-am dorit să-mi aduc și eu o contribuție. Am ocazia să-mi aduc contribuția în alte moduri însă aici este vorba despre Echo League și începutul carierei mele, de aceea mi-am dorit să particip la serial.

Cum este să te întorci în estul Londrei, unde ai crescut? Ce s-a schimbat?

Sincer, estul Londrei s-a schimbat atât de mult de-a lungul anilor însă am revenit în repetate rânduri. Nu este prima dată când revin dar este prima dată când petrec timp în tihnă pe teren și în afara lui, în toată zona, cu băieții, în casele lor. Este cea mai bună parte a Londrei, deci este mereu o bucurie să revin.  

Am auzit că acest serial se adresează tuturor, familia întreagă îl poate urmări împreună, de ce crezi că va fi pe placul tuturor?

De ce cred că acest serial poate fi urmărit cu plăcere de întreaga familie împreună? Am discutat despre serial cu Victoria, soția mea, am discutat cu copiii, noi mereu căutăm lucruri la care să ne putem uita împreună. Victoriei nu-i place mereu să se uite la emisiuni sportive sau meciuri de fotbal, dar i-am povestit despre serial și știu că este genul de program la care ne va face plăcere să ne uităm împreună, seara, după cină, vom râde și vom plânge împreună. Ne vom simți inspirați de echipa Westward, de comunitatea Westward, de Echo League, pentru că este ceva special.

Cât de speciali sunt părinții în această echipă?

Ca părinte, realizez acum câte sacrificii au făcut părinții mei pentru mine. În fiecare marți și joi când aveam antrenament, în fiecare sâmbătă sau duminică când aveam meci. Și acești părinți fac la fel, cu toții muncesc, sunt foarte ocupați, dar cu toții vin să-și vadă băieții, își aduc ceilalți copii, este o poveste de familie, de comunitate. Asta înseamnă fotbalul grassroots. Comunitate. Sunt niște părinți speciali și veți vedea asta în serial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net