Drama familiei unui mare fotbalist, la un an de la moartea fiului de 18 ani

Familia fostului fotbalist Michael Ballack se pregătește de comemorarea unui an de la dispariția lui Emilio, fiul mijlociu, de 18 ani, care și-a pierdut viața în urma unui accident de ATV petrecut în apropierea casei de vacanță a acestora din Portugalia.

stanga
dreapta
Ballack
Ballack s-a plictisit în timpul meciului Anglia-Franţa
2 michael ballack jpg jpeg
Ballack, "Micul Kaiser"
FOTBAL: Michael Ballack va mai juca încă un sezon la Chelsea

Tragedia s-a petrecut în august 2021 și, acum, la aproape un an de la momentul fatidic, jurnaliștii postului german RTL au stat de vorbă cu Simone Mecky-Ballack, fosta soție a fotbalistului.

Nu a schimbat nimic în dormitorul fiului decedat

Merg des la mormântul lui Emilio. Acasă, în camera lui, nu am schimbat nimic. Am ajuns să realizez că trebuie să fim recunoscători pentru acești 18 ani trăiți împreună.

Alți părinți își pierd copiii mult mai devreme. Îi rostesc numele zilnic, dar sunt persoane care mă evită pentru că nu știu cum să mă abordeze și fie nu-i spun pe nume, fie preferă să nu stea de vorbă cu mine”, le-a povestit Simone jurnaliștilor de la RTL.

Femeia trăiește în Bavaria, alături de ceilalți doi băieți, Louis și Jordi. Simone și Michael Ballack s-au căsătorit în 2008, dar au divorțat în 2012. Cu toate acestea, au rămas buni prieteni.

Citește și: A murit fiul fostul mare fotbalist Michael Ballack. Din ce cauză s-a stins tânărul la doar 18 ani

Bilanțul ultimului an a fost unul crunt pentru mama care și-a pierdut fiul. „Sunt zile în care nu-mi vine să mă ridic din pat și plâng, dar încerc să mă opresc. Gândurile mele sunt precum un vârtej. Gătesc ceva și mă gândesc cât de mult i-ar fi plăcut. Mă tot întreb de ce i s-a întâmplat tocmai lui”, a împărtășit Simone experiența cumplită.

Tatăl, în tandrețuri cu o prietenă de-a fiului

Tatăl lui Emilio a găsit alte resurse pentru a depăși momentul sau pentru a gestiona diferit drama care i-a afectat ireversibil viața.

Recent, Michael Ballack, fost căpitan al naționalei Germaniei și jucător al echipelor Bayern, Chelsea sau Leverkusen a fost văzut în compania Sophiei Schneiderhan, un model care era prietenă de-a fiului decedat.

Citește și: Ballack îl pune la punct pe Lahm: "Eu sunt căpitanul"

Cei doi au fost văzuți în mai multe locuri împreună, inclusiv la o galerie de artă, unde s-au sărutat. Există zvonuri că însuși Emilio le-ar fi făcut cunoștință.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
regina letizia (5) jpg
image png
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
image
image
image
image
simona halep wimbledon 2022 jpg
david webp
FotoJet (5) jpg
GettyImages 1405458386 jpg
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg