Epopeea lui Drăgușin, la final: românul va ajunge la Tottenham cu un avion privat

Radu Drăgușin va lăsa în urmă parcursul din fotbalul italian, urmând să-și îndrepte atenția către unul dintre cele mai mari campionate din „sportul rege”. Fundașul de 21 de ani s-a înțeles, într-un final, cu Tottenham Hotspur, echipă la care va ajunge foarte curând, urmând să meargă cu un avion privat în Anglia pentru a efectua vizita medicală și a pune la punct ultimele detalii. 

Radu Drăgușin ar urma să evolueze la Tottenham, în următorii cinci ani (FOTO: Getty Images)
Radu Drăgușin ar urma să evolueze la Tottenham, în următorii cinci ani (FOTO: Getty Images)

După câteva săptămâni în care era din ce în ce mai mare probabilitatea de a pleca de la Genoa CFC, însă necunoscuta rămânea destinația -Tottenham și Bayern München duelându-se pentru el-, fotbalistul român și-a asigurat viitorul pentru următorii cinci ani. 
În urma acestei mutări, Radu Drăgușin este „încoronat” drept cel mai scump fotbalist român din istorie, până acum supremația fiind deținută de Adrian Mutu, cumpărat în 2003, de Chelsea Londra de la Parma Calcio 1913, pentru 19 milioane de euro.

Bayern München, principala rivală a lui Tottenham în transferarea fundașului

Inițial, presa internațională informa că Tottenham oferise 25 de milioane de euro, bonusuri de cinci milioane de euro și, la schimb, plusase cu împrumutul pe jumătate de an al lui Djed Spence. Doar că Bayern ar fi intrat pe fir și ar fi mărit miza transferului la 30 de milioane de euro - Genoa ar fi fost de acord cu ambele, în cele din urmă decizia finală fiind la Radu Drăgușin, a cărui valoare de piață este estimată la 20 de milioane de euro de către Transfermarkt, cifrele sale în sezonul curent ridicându-se la 22 de meciuri, două goluri și o pasă decisivă pentru Genoa.  
Radu Drăgușin va avea provocarea de a se integra într-un lot a cărui valoare este fabuloasă, depășind 787 de milioane de euro, printre cei mai bine cotați fiind și James Maddison (70 de milioane de euro), Cristian Romero (65 de milioane de euro) sau Heung-min Son (50 de milioane de euro). De-a lungul carierei sale, de până acum, românul a evoluat la echipele de tineret ale lui Juventus Torino, făcând trecerea la echipa mare și, ulterior, bifând grupări precum UC Sampdoria, US Salernitana 1919 și, mai apoi, Genoa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net