Florinel Coman, condamnat la închisoare. Ce a făcut fostul fotbalist al lui FCSB

Ultima actualizare:

Florinel Coman a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce fotbalistul în vârstă de 26 de ani a condus fără permis valabil, informează „Gândul”.

Florinel Coman (stânga), condamnat la închisoare cu suspendare (FOTO: Sportpictures)
Florinel Coman (stânga), condamnat la închisoare cu suspendare (FOTO: Sportpictures)

Înapoi în timp, în februarie 2021, Coman s-a ales cu dosar penal, după ce a fost surprins conducând pe Autostrada Soarelui, A2, cu viteza de 165 km/h, fără să dețină un permis de conducere valabil, ci un document emis în Ucraina, pe care l-a prezentat polițiștilor de la Rutieră.

Avea un permis de conducere fals

După mai bine de trei ani, întârzierea cauzată de conflictul armat din Ucraina, dosarul a fost soluționat și, cu toate că fotbalistul legitimat în prezent la Al Gharafa, în Qatar, risca până la cinci ani de închisoare, a scăpat mai ușor. Totuși, Coman a fost condamnat pentru trei capete de acuzare la un total de 11 luni de închisoare cu suspendare, după cum urmează: nouă luni pentru conducerea fără permis, două luni pentru uz de fals și patru luni pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Totuși, au rămas 11 luni pentru că la contopirea pedepselor - celor nouă luni pentru conducerea fără permis li s-a adăugat doar o treime din cealaltă sentință, adică două luni din șase, arată sursa citată.
De ajutor în pedeapsa mai mică primită a fost faptul că fotbalistul a optat pentru un acord de recunoaștere a vinovăției, admițând că permisul arătat polițiștilor rutieri era fals, achiziționat online cu 1.500 de euro. Pe lângă cele 11 luni de închisoare cu suspendare, fostul fotbalist al lui FCSB a primit și 30 de zile de muncă în folosul comunității și obligația „să se prezinte la Serviciul de Probațiune Ilfov, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune, să anunțe în prealabil schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește cinci zile și să urmeze un program de reintegrare socială”. Totuși, în contextul în care evoluează în fotbalul din Qatar, jucătorul a solicitat instanței să fie absolvit de obligația de a se prezenta la Serviciul de Probațiune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net