Fotbaliști, amenințați cu arme de foc: „Ieşi din maşină sau te împuşc în picioare”

Mai mulți jucători de fotbal au avut parte de o experiență neplăcută în Argentina, cu amenințări, după un meci pierdut. Legitimați la Vélez Sarsfield, sportivii se întorceau la antrenament, la câteva ore după meciul pierdut cu Huracán (0-1), când au fost atacaţi cu arme de niște oameni, despre care se presupune că ar fi suporteri ai clubului din gruparea „Barra Brava”.

image

„Am ajuns (n.r. la stadion) pentru a ne lua maşinile şi a merge acasă”, a povestit atacantul  Gianluca Prestianni, luni, cele întâmplate. „Am ieşit afară şi era întuneric, când maşinile de la «Barra Brava» s-au ciocnit de noi. Erau probabil cinci sau şase dintre ele. M-au lovit de două ori în faţă şi m-au apucat de geacă. Eram prea speriat, iar coechipierii mei nu au vrut să meargă acasă, în caz că erau urmăriţi. I-au spus chiar unuia dintre ei: «Ieşi din maşină sau te împuşc de două ori în picioare»”, a continuat atacantul de 17 ani, adăugând că incidentul îl face să se reconsidere ideea de a rămâne la club.

Nici n-au depus plângere la Poliție

„M-au blocat cu o maşină peste drum, în faţa mea, mi-au cerut să ies din a mea şi mi-au spus că mă vor împuşca în picioare”, a declarat pentru un post de radio fostul fundaş al lui Boca Juniors, Leonardo Jara.
Situația a fost comentată de clubul de fotbal la care sunt legitimați jucătorii, acesta punctând: „Vélez regretă şi respinge cu fermitate situaţia de intimidare trăită aseară de unii dintre jucătorii primei noastre echipe în apropierea Villa Olímpica”. Deocamdată, jucătorii au decis să nu depună plângere la Poliţie, însă ar fi fost convocaţi, totuși, pentru o anchetă penală. Între timp, antrenorul clubului, Sebastián Méndez şi-a informat superiorii că echipa nu va reveni la antrenamente, până când nu va fi garantată siguranţa acesteia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net