Scene șocante în fotbalul internațional: un antrenor a fost omorât pe teren

Fotbalul internațional e străbătut de o tragedie de proporții, după ce un antrenor a fost ucis, în noaptea de miercuri spre joi, chiar în timpul unui meci de fotbal la nivel de amatori, sub privirile îngrozite ale spectatorilor.

Un antrenor de fotbal a fost omorât, chiar în timpul unui meci (FOTO: Getty Images)
Un antrenor de fotbal a fost omorât, chiar în timpul unui meci (FOTO: Getty Images)

Tragedia s-a petrecut în Mexic, partida disputându-se în Ciudad Obregón, un oraș din statul Sonora, tehnicianul în vârstă de 44 de ani fiind omorât, după ce a fost împușcat de mai multe ori de către un grup de atacatori. Aceștia au intrat pe teren chiar pe durata partidei, în repriza a doua, când au tras mai multe focuri de armă către Jorge Alberto N. și au rănit un spectator.
Oamenii care au asistat la scena ireală au fost luați prin surprindere, trecând secunde bune, până și-au dat seama de unde s-au auzit împușcăturile. Când a realizat ce s-a întâmplat, „centralul” partidei a fluierat finalul partidei, iar atacatorii s-au făcut imediat nevăzuți, autoritățile chemate de urgență ajungând prea târziu, însă ulterior identificând patru suspecți. „Acest meci s-a încheiat, domnilor, din păcate tocmai s-a produs o crimă aici pe margine”, au fost cuvintele comentatorului partidei, aflat în stare de șoc, autoritățile declarând că „patru persoane au coborât dintr-un vehicul pentru a efectua un atac direct asupra victimei și avem deja informații despre posibilul motiv și cine au fost atacatorii”

Considerat unul dintre cele mai rău-famate orașe

Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic, căci tehnicianul nu mai avea puls. Spectatorul rănit, împușcat în timpul rafalei de gloanțe, a primit îngrijiri la fața locului, apoi a fost transportat de urgență la spital. 
Potrivit presei locale, Ciudad Obregón este considerat un oraș rău-famat, fiind încadrat drept nesigur de către peste 90% dintre localnici - de altfel, doar în luna iulie a acestui an au avut loc 27 de crime.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net