Situație unică în lume: contract „pe viață” și salariu colosal pentru Mbappé

Ultima actualizare:

Kylian Mbappé e mai mult decât apreciat la Paris Saint-Germain, campioana Franței având o ofertă unică pentru atacantul de 24 de ani: contract „pe viață” și venituri în valoare de un miliard de euro.

Kylian Mbappé se află în ultimul an de contract cu PSG (FOTO: Getty Images)
Kylian Mbappé se află în ultimul an de contract cu PSG (FOTO: Getty Images)

Presa spaniolă, prin „vocea” celor de la „Marca”, notează că gruparea franceză are pregătită o propunere valabilă pe cel puțin 10 ani, pe parcursul perioadei salariul atingând suma totală de un miliard de euro.
De altfel, fotbalistul are o valoare uriașă estimată de site-urile de specialitate, aceasta atingând 180 de milioane de euro. Kylian Mbappé îmbracă tricoul lui PSG din vara anului 2018, însă intră în ultimul an de contract, ceea ce „agită apele” în rândul conducerii. Presa internațională notează că jucătorul nu și-ar dori să rămână pe Parc des Princes și că ar intenționa să plece din ipostaza de jucător liber de contract, însă PSG s-ar strădui să-l convingă pentru prelungirea înțelegerii. 

Tensiuni în rândul echipei?

Totuși, recent, președintele clubului ar fi avut un discurs „tăios” la unul dintre antrenamentele echipei, zvonurile indicând faptul că l-ar fi vizat inclusiv pe Kylian Mbappé. „Nimeni nu este mai presus de club, nici eu, și cine nu vrea să joace pentru echipă sau nu o respectă nu ar trebui să fie aici. Clubul a construit cele mai bune facilități din lume pentru ca jucătorii să prospere, acum nu mai sunt scuze. Nu vă va lipsi nimic. Trebuie să ne concentrăm pe performanță și apoi rezultatele vor veni. Putem juca un fotbal grozav, iar fotbaliștii trebuie să corespundă suporterilor și clubului, care le oferă susținere. Vreau să le urez bun venit noului antrenor și noilor jucători. Este important să vă spun că antrenorul are libertatea de a face ce vrea, el decide totul”, ar fi transmis oficialul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi. 
Totuși, cifrele carierei sale îl pun în avantaj pe Kylian Mbappé, acesta numărând 244 de goluri în 325 de meciuri din toate competițiile în care a activat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net