Cristiano Ronaldo, „săgeți” către Leo Messi: „Campionatul saudit e peste MLS”

După câteva luni petrecute în fotbalul saudit, Cristiano Ronaldo nu se vede înapoi în cel european, despre care crede că și-a pierdut valoarea. Jucătorul legitimat, în prezent, la Al-Nassr a declarat că nu va mai evolua la vreun club de pe continentul nostru, făcând o analiză a fotbalului în funcție de regiuni. 

Cristiano Ronaldo s-a acomodat repede la Al-Nassr (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo s-a acomodat repede la Al-Nassr (FOTO: Getty Images)

După meciul amical pierdut fără replică de Al-Nassr în faţa echipei spaniole Celta Vigo, 0-5, Cristiano Ronaldo a profitat de „microfon” și a comentat câteva aspecte din „sportul rege”. „Sunt 100% sigur că nu voi reveni la un club european. Fotbalul european şi-a pierdut mult din calitate. Singura care rămâne valabilă şi care merge bine este Premier League. Are o lungime avans, faţă de toate celelalte campionate. Campionatul spaniol nu mai este la fel de bun ca pe vremuri. Campionatul portughez e bun, dar nu este un campionat de top. Cred că şi campionatul german a pierdut mult”, a punctat ibericul. 

Rămâne cel mai bun marcatori din Liga Campionilor

De altfel, Cristiano Ronaldo nu a ratat ocazia să comenteze și despre fotbalul din MLS, acolo unde Lionel Messi a fost prezentat, zilele trecute, la Inter Miami, spunând că fotbalul saudit este mult superior. „Campionatul saudit este mai bun decât MLS. Am deschis calea pentru liga saudită, iar acum toţii jucătorii vin aici. Într-un an, vor veni tot mai mulţi jucători de top în Arabia Saudită. Într-un an, campionatul saudit va depăşi campionatul Turciei şi campionatul Olandei”, a adăugat lusitanul.
La cei 38 de ani ai săi, Cristiano Ronaldo este, deocamdată, cel mai bun marcator din Liga Campionilor, numărând 141 de goluri. Totodată, se remarcă drept jucătorul cu cele mai multe meciuri -200- şi cele mai multe goluri înscrise -123- la nivel de echipă naţională, cota sa de piață estimată de Transfermarkt fiind de 15 milioane de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Matei (Facebook) jpg
Dennis Man si Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
laurentiu toma jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net