Bayern s-a impus cu 27-0 într-un meci. Topul celor mai categorice reușite

Ultima actualizare:

Bayern München s-a impus „mai mult decât” categoric, marți, în amicalul disputat cu o echipă din liga a noua germană, FC Rottach-Egern, câștigând cu 27-0. Numai Jamal Musiala, Mathys Tel și Marcel Sabitzer au marcat câte cinci goluri. 

image

Când vine vorba despre topul celor mai categorice victorii, însă, lucrurile sunt și mai contrastante. Înapoi în timp, pe 31 octombrie 2022, în fotbalul din Madagascar se consemna scorul de 149-0, în favoarea celor de la AS Adema și în detrimentul celor de la Stade Olympique de l'Emyrne. Doar că, în cazul acela, situația era și mai hilară decât o arată scroul: în semn de protest față de deciziile de arbitraj, jucătorii au ales să marcheze goluri pe bandă rulantă în propria poartă, reușind un record în cele 90 de minute regulamentare. Inițiativa nu a rămas, însă, fără repercusiuni: atât antrenorul, cât și cei patru jucători și-au pierdut posturile și au fost suspendați trei ani din fotbal. Totuși, dat fiind faptul că arbitrul a lăsat jocul să se desfășoară, rezultatul rămâne valabil.

Suspiciuni de trucare a meciurilor

Pe locul doi în topul celor mai categorice scoruri se plasează o partidă din fotbalul nigerian, în cadrul căreia Plateau United Founders s-a impus cu 79-0 în duelul cu Akurba, o bună parte dintre „reușite” fiind autogoluri. Atunci, a planat suspiciunea de trucare a meciurilor și fiecare club implicat a fost interzis pentru 10 ani din competiții, iar toți jucătorii și oficialii au fost suspendați pe viață din „sportul rege”. 
Și, în fine, podiumul e completat de un meci din aceeași zonă a lumii, Police Machine FC câștigând cu 67-0 confruntarea cu Bubayaro FC, pe 7 iulie 2013, fiind remarcate și aici o serie de autogoluri și existând suspiciuni de aranjare a meciurilor, Federația Nigeriană de Fotbal calificând rezultatul drept „inacceptabil” și un „scandal de proporții uriașe”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net