Jurgen Klopp e suspectat că are COVID-19 și ratează meciul cu Chelsea

Antrenor al formaţiei Liverpool, Jurgen Klopp nu va putea fi prezent pe banca tehnică la meciul de mâine (duminică, 2 ianuarie), cu Chelsea, deoarece este suspectat că are coronavirus. Anunțul a fost făcut de gruparea engleză.

Jurgen Klopp nu va putea asistat la meciul Chelsea - Liverpool (Foto: EPA-EFE)
Jurgen Klopp nu va putea asistat la meciul Chelsea - Liverpool (Foto: EPA-EFE)

În aceste condiții, „Cormoranii” vor fi dirijați la primul meci din acest an de antrenorul secund Pepijn Lijnders. 

Klopp prezintă simptome minore şi a fost trimis în izolare. Tehnicianul german a fost testat şi rezultatul este “suspectat pozitiv”.

Meciuri amânate din cauza noului coronavirus în Premier League

În ultimul timp, echipele engleze de fotbal s-au confruntat cu numeroase cazuri de jucători și membri ai staff-ului tehnic infectați cu noul coronavirus. Din acest motiv, meciul Southampton – Newcastle, programat duminică, 2 ianuarie, a fost amânat. Oaspeții nu pot alinia 13 jucători de câmp şi un portar așa cum prevede regulamentul. Pe de altă parte, lui Newcastle i s-a mai amânat o partidă în această săptămână, cea cu Everton.

Din aceleași motive, în 30 decembrie s-a decis amânarea meciului Leicester City – Norwich City, care era programat astăzi. Și în acest caz, echipa oaspete s-a confruntat cu numeroase cazuri de COVID-19, dar şi cu accidentări.

Meciul Chelsea - FC Liverpool este programat la ora 18.30, în etapa cu numărul 21 a iviziei de elită (Premier League) din campionatul de fotbal al Angliei. În acest moment, gruparea londoneză ocupă locul 2 în clasament, cu 42 de puncte, la 11 în urma liderului Manchester City, însă având și un meci mai puțin disputat. Liverpool se află pe 3, cu 41 de puncte, însă cu doar 19 meciuri disputate. Astăzi, Manchester City s-a impus cu 2-1 în fața lui Arsenal Londra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net