Lucescu Jr., pe val: PAOK a învins Panathinaikos și se luptă a la titlu

Sub comanda lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic „a defilat” în derby-ul din Grecia, echipa tehnicianului român învingând Panathinaikos FC, duminică, scor 3-2, în faza play-off-ului. Grație acestui succes, PAOK a urcat pe primul loc din campionatul grec.

Răzvan Lucescu, la al doilea mandat la PAOK Salonic (FOTO: Facebook)
Răzvan Lucescu, la al doilea mandat la PAOK Salonic (FOTO: Facebook)

Gruparea antrenată de Lucescu Jr. „s-a scuturat” după rezultatul din meciul cu Aris Salonic, în care pierduse cu 0-1 și a bifat victoria de care avea atâta nevoie, pentru a se menține în lupta pentru titlu și a ține pasul cu AEK Atena, principala sa contracandidată. Nici măcar faptul că a rămas în inferioritate numerică, spre finele meciului, nu a împiedicat-o pe PAOK să-și adjudece victoria. 
Antrenorul lui Panathinaikos, Fatih Terim, n-a primit prea bine rezultatul: „Felicitări adversarului. Noi am avut ocazii, dar nu am reușit să înscriem... De obicei, eu nu vorbesc despre arbitri, după meciuri. Fotbalul grec nu merită să aducă arbitri care nu au calitate. Ar trebui să-i fie rușine pentru că a prelungit meciul cu numai patru minute! Nu spunem nimic despre cartonașele roșii, penalty-urile, faulturile care au fost. Decât să vină astfel de arbitri, mai bine să nu vină deloc. Cel mai slab arbitru al Danemarcei a venit aici. Nu încerc să găsesc o scuză pentru că am pierdut, astăzi. Dacă vin genul ăsta de arbitri… Să nu vină deloc!”.

Rămâne în lupta pentru câștigarea campionatului

În vârstă de 55 de ani, Lucescu Jr. este la al doilea mandat de antrenor la PAOK Salonic, după cel din perioada 2017-2019, cel mai recent venind în vara lui 2021 și având un contract valabil până în cea a lui 2024. Antrenorul român are la dispoziție un lot în valoare de 72,90 milioane de euro, cel mai bine cotați fiind atacantul grec Giannis Konstantelias, aproximat la 12 milioane de euro, sârbul Andrija Živković la șapte milioane de euro și spaniolul Jonny Otto la șase milioane de euro. 
PAOK se menține în lupta pentru titlu, ocupând locul doi în clasament, având 63 de puncte în 28 de partide, având 20 de victorii, trei remize și cinci înfrângeri. Lider este AEK Atena, care are două puncte avans, după 19 meciuri câștigate, opt egaluri și o partidă pierdută. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net