Mbappé a plătit salariul pe o săptămână pentru un suvenir legat de Pelé

Ultima actualizare:

Kylian Mbappé s-a remarcat în cadrul unei licitații caritabile, organizate la Paris, atacantul francez fiind dispus să achite aproape tot salariul său pe o săptămână pentru a-și asigura un portret cu Pelé. Mbappé a plătit puţin peste o jumătate de milion de euro pentru a intra în posesia tabloului, în contextul în care salariul său lunar, după taxe, este de 2,7 milioane de euro. 

Kylian Mbappé a fost în centrul atenției la o licitație organizată de PSG (FOTO: EPA)
Kylian Mbappé a fost în centrul atenției la o licitație organizată de PSG (FOTO: EPA)

Prețul de pornire pentru tabloul care îl înfățișează pe emblematicul fost fotbalist brazilian a fost de 5.000 de euro, ca să ajungă, în cele din urmă, la 520.000 de euro. Portretul care poartă semnătura unui artist parizian, Alexandre Hopare Monteiro, a fost vândut în cadrul licitației caritabile organizate chiar de către clubul Paris Saint-Germain. Până să-l câștige, Mbappé s-a întrecut cu mai mulți cumpărături, iar „bătălia” finală a fost cu al său coechipier Achraf Hakimi. În cele din urmă, seara de caritate organizată de PSG a adunat impresionanta sumă de 2,7 milioane de euro, care urmează să fie donată unor cauze caritabile.

Francezul, gata pentru campionatul spaniol

Mbappé e tot mai aproape să-și înceapă drumul în La Liga, existând voci care dau drept sigură înțelegere sa cu Real Madrid, unde este de așteptat să evolueze în următoarele cinci sezoane. Gruparea de pe „Santiago Bernabéu” este în lumina reflectoarelor, dat fiind că-și propune să cucerească pentru a 15-a oară Liga Campionilor, finala competiției urmând să se dispute în Londra, pe 1 iunie, în vreme ce a cucerit deja cel de-al 36-lea titlu de campioană. 
Estimat la o valoare de 180 de milioane de euro de către Transfermarkt, francezul a petrecut șase ani la PSG, urmând ca în vara aceasta să devină liber de contract. Alături de PSG, fotbalistul a cucerit de șase ori titlul de campion al Franței și de câte trei ori Cupa și Supercupa Franței. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elizabeta la nunta fiului său Charles cu Diana 1981. Foto Profimedia
image
image
image
image
image
image
nationala romaniei antrenament jpg
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net