Naționala României, de maximum interes: câți români vor fi la meciul din Cipru

Echipa națională de fotbal a României își continuă parcursul în Liga Națiunilor, acolo unde va întâlni selecționata lui Cipru, în luna octombrie, în Larnaca. Puse în vânzare, săptămâna aceasta, biletele dedicate românilor s-au epuizat imediat, fiind de așteptat să asiste la meci cel puțin 1.528 de susținători de-ai "tricolorilor".

Nationala Romania (Sportpictures) jpg

Dacă, inițial, fuseseră puse în joc 828 de tichete, după ce acestea s-a vândut în puțin peste o oră, Federația Română de Fotbal a purtat negocieri ca numărul să fie suplimentat, ajungându-se aproape la dublarea acestuia. Astfel, nu mai puțin de 1.528 de suporteri români se vor afla în tribunele stadionului din Larnaca. Reamintim că, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21.45, naţionala României întâlneşte Cipru, la Larnaca, în Liga Naţiunilor.

”Ca urmare a dialogului avut cu Federația de Fotbal din Cipru, FRF a reușit să suplimenteze numărul de locuri alocat suporterilor români. Astfel, alte 700 de bilete au fost puse în vânzare azi pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Cu aceste tichete, s-a ajuns la 1.528 de suporteri români în tribune, capacitatea stadionului fiind de 8.058 de locuri!”, se arată în mesajul transmis pe frf.ro. Trei zile mai târziu, pe 15 octombrie, România va întâlni Lituania, tot în deplasare, de la 21.45.

România face parte din grupa a doua în Liga C, alături de Kosovo, Lituania și Cipru. Țara noastră a câștigat deja primele două meciuri din Liga Națiunilor - scorul meciului cu Kosovo a fost 3-0, iar partida cu Lituania s-a încheiat cu 3-1. „Tricolorii” sunt, până acum, pe locul întâi în grupa doi din Liga C, urmați de Kosovo cu doar trei puncte.

Programul și rezultatele României în Liga Națiunilor

6 septembrie: Kosovo-România (0-3) 

9 septembrie: România-Lituania (3-1)12 octombrie: Cipru-România

15 octombrie: Lituania-România15 noiembrie: România-Kosovo

18 noiembrie: România-Cipru

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net