Necazurile se țin scai de Benzema. Francezul s-a accidentat

Ultima actualizare:

Component al echipei Real Madrid, Karim Benzema (34 de ani) a suferit o contractură la coapsa stângă şi va fi indisponibil aproximativ 10 zile. El a ratat un penalty în meciul pe care liderul din La Liga l-a încheiat la egalitate, 2-2, pe teren propriu, cu Elche.

Karim Benzema a ratat un penalty cu Elche (Foto: EPA-EFE)
Karim Benzema a ratat un penalty cu Elche (Foto: EPA-EFE)

Benzema a fost înlocuit în minutul 58 al acestei dispute. Ulterior, atacantul a fost supus unui control medical, iar acesta a relevat că acesta are o problemă de sănătate. Staff-ul medical al madrilenilor nu a anunţat cu exactitate perioada de indisponibilitate, dar a subliniat că atacantul va fi apt pentru meciul cu Athletic Bilbao, din 3 februarie, din Cupa Spaniei.

Ieri, presa spaniolă citată de lequipe.fr a precizat că locuinţa lui Karim Benzema ar fi fost spartă de hoţi, duminică, 23 ianuarie, în timp ce atacantul evolua în meciul cu Elche. N-a fost precizată valoarea prejudiciului, ci doar faptul că în locuinţa pe care internaționalul francez o deține într-un cartier de lux al Madridului nu se afla nimeni în momentul jafului. S-a amintit, totodată, că imobilul lui Benzema a mai fost spart de hoţi în februarie 2019, în timp ce acesta evolua într-un El Clasico. Atunci, jucătorului i s-ar fi furat mai multe ceasuri şi bijuterii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ianis Hagi png
Argentina (EPA) jpg
Carlos Alcaraz (EPA) jpg
Echipa nationala a Spaniei, campioana EURO 2024 (EPA) jpg
tank 4484402 1280 jpg
Daniel Paraschiv (Sportpictures) jpg
Barbora Krejčíková (EPA) jpg
UTA Arad Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net