PAOK „se împiedică” în campionatul din Grecia. Răzvan Lucescu, scos din sărite

PAOK Salonic n-a reușit să găsească drumul către victorie în meciul cu Olympiacos Pireu, disputat duminică, în deplasare și încheiat cu 2-1 în favoarea gazdelor, meciul contând pentru etapa cu numărul VI din palyoff-ul din Grecia. 

Răzvan Lucescu, nemulțumit de arbitraj (FOTO: Facebook)
Răzvan Lucescu, nemulțumit de arbitraj (FOTO: Facebook)

Partida nu a fost deloc lipsită de controverse, antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, reclamând maniera de arbitraj.
În minutul 27, Olympiacos a primit un penalty și, deși portarul lui PAOK a apărat şutul lui Daniel Podence, mingea a ajuns la Quini, care a deschis scorul pentru gazde. Tot Daniel Podence a oferit pasa pentru golul de 2-0, marcat în minutul 61, de Gelson Martins, iar Lucesc Jr. a încercat să schimbe ritmul jocului prin schimbările făcute. În cele din urmă, PAOK a înscris abia pe final, în minutul 90+2, prin Marcos António, jucător intrat în minutul 78.

PAOK își păstrează, totuși, șansele la titlu din Grecia

„Nu este ușor să obții un rezultat pozitiv aici... Cele două echipe nu au jucat un fotbal fantastic, au fost multe mingi lungi. Nu este posibil să acorzi penalty la un asemenea contact! Nu l-ar da în țara lui. A făcut-o pentru a ajuta o echipă... Al doilea gol a venit dintr-un fault asupra lui Sastre. Condițiile erau dificile pentru a face ceva. Acest arbitraj este o rușine! A fost un joc slab, dar venim după jocurile europene. Poate că am fi reușit un rezultat diferit, dacă arbitrajul nu ar fi fost așa”, a declarat tehnicianul român, potrivit metrosport.gr.
PAOK își păstrează șansele la titlu și rămâne pe locul trei în clasamentul din campionatul grec, la cinci puncte distanță de liderul AEK Atena și patru de Panathinaikos FC, având însă un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Olympiacos se află pe patru, având un punct în spatele lui PAOK. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net