Președintele lui Union Berlin îi acuză pe politicieni că se folosesc de fotbal

Preşedinte al clubului Union Berlin, Dirk Zingler, a declarat, în revista săptămânală ”Sport Bild”, că politicienii au decis să impună un număr limitat de fani şi meciuri fără spectatori în fotbalul profesionist nu din motive de sănătate, ci pentru că vor să arate alegătorilor că "sunt activi împotriva pandemiei".

image

Potrivit acestuia, politicienii "au prins obiceiul de a folosi forţa fotbalului pentru a-şi transmite propriile idei, propriile obiective politice în mass-media [...] pe principiul "Trebuie să facem ceva vizibil". Evident, stadioanele de fotbal sunt o ţintă naturală, pentru că fotbalul are o acoperire largă. Dar a desemna tribunele drept locuri de contaminare nu este corect", a spus oficialul.

Pentru Dirk Zingler, riscul de infectare pe stadioane este ”foarte scăzut”, pentru că spectatorii” sunt în aer liber ”şi că intră pe arene doar persoane vaccinate sau trecute prin boală", testate şi care poartă mască.

Președintele lui Union Berlin și-a încheiat intervenția pe un ton la fel de dur: ”Golim stadioanele şi trimitem oamenii înapoi la casele lor sau în baruri, unde se adună să urmărească meciurile”.

Union Berlin ocupă locul 7 în Bundesliga, având 27 de puncte, cu două mai puțin decât Freiburg, care se află pe 3.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub rona hartner png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
catherine zeta jones png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg