Ștefan Radu dă pe spate toată Italia cu mușchii lui! Fotbalistul, comparat direct cu Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:

Jucătorii echipei italiene Lazio s-au bucurat de atenția publicului, mai ales după ce au postat imaginile cu ei de la vizita medicală. De departe, Ștefan Radu s-a bucurat de aprecierea tuturor, fiind comparat chiar cu Cristiano Ronaldo. 

Ștefan Radu poartă tricoul echipei din Roma încă din anul 2008, fiind un piesă importantă în jocul italienilor. De exemplu, în sezonul 2021 - 2022, Lazio a reușit să ocupe locul al cincilea în Seria A.

Citește mai multe despre acest subiect: Ștefan Radu și-a prelungit contractul cu Lazio Roma

Pe lângă pozele la bustul gol ce au apărut cu Ștefan Radu, fundașul se bucură și de un clasament impresionant la echipa din capitala Italiei.

Radu are peste 424 de meciuri pe care acesta le-a jucat în tricoul echipei Lazio, fiind apreciat de toată lumea, atât de fani, cât și de ceilalți colegi. 

Ștefan Radu / Source: S.S. Lazio - Instagram
Ștefan Radu / Source: S.S. Lazio - Instagram

De altfel, românul are și o poreclă importantă care-i acordă notorietate atât în spațiul online, cât și pe teren. La o simplă plimbare pe Twitter, fanii din Italia i-au pus porecla „The Boss” sportivului român. 

Află mai multe despre performanțele românului: Ștefan Radu a doborât un alt record la Lazio Roma

Ștefan Radu, steaua eternă de la Lazio

Ștefan Radu a decis să rămână alături de Lazio chiar și în sezonul 2021, chiar dacă a avut mai multe oportunități. De exemplu, acesta putea să semneze cu echipa Inter, unde l-ar fi avut pe antrenorul Simone Inzaghi. 

Radu, în vârstă de 35 de ani, a părăsit Dinamo București în vara anului 2008, când a fost cumpărat de către echipa Lazio, în schimbul a aproximativ 4,7 milioane de euro. 

Sportivul are la activ 14 sezoane alături de echipa din Roma, fiind jucătorul cu cele mai multe prezențe din istoria clubului, ajutând la cucerirea a 3 Cupe ale Italiei și alte 3 Supercupe. 

De altfel, longevitatea românului la Lazio este un subiect de discuție chiar și pentru Cristiano Bergodi, un fost căpitan al lui Lazio, în vârstă de 58 de ani. Acesta a amintit că sportivul este respectat de coechipieri și de fani, adresându-se cu „Boss”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net