Mihai Morar, convins de lobby-ul lui Buzdugan: Iaşul e cel mai frumos oraş

Ultima actualizare:

    Juriul X Factor este format din Mihai Morar, Paula Seling şi Adi Sînă
Juriul X Factor este format din Mihai Morar, Paula Seling şi Adi Sînă

Weekendul acesta iesenii au intalnire de gradul X cu Mihai Morar, Paula Seling si Adrian Sina. Insa, nu doar pentru moldoveni va fi un weekend plin de emotii. Pentru Mihai Morar, Iasul este unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii. Aceasta parere i-a fost indelung motivata si de colegul sau de radio , Daniel Buzdugan – un moldovean pur sange.

Auditiile X Factor vor face inima Moldovei sa bata mai tare, dar si pe a lui Morar. Mihai este efectiv molipsit de spiritul Iasului de la prietenul sau, Daniel Buzdugan. Cenaclul Junimea, Muzeul Literaturii Romane sau casa lui Mihail Kogalniceanu sunt doar cateva parti din sufletul  Iasului care nu trebuie ratate.

Fenomenul X Factor revine în inima Moldovei pe 23 şi 24 iulie, pe scena  Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi, acolo unde juriul format din Paula, Adrian şi Mihai speră să găsească factorul X.  Audiţiile cu juriul X Factor sunt deschise publicului, astfel că toţi cei care vor să îşi susţină preferaţii sunt aşteptaţi sâmbătă de la ora 10.00 şi duminică de la ora 09.00. 

După Iaşi, urmează Bucureştiul pe lista Caravanei X Factor. Pe 30, 31 iulie şi 1 şi 2 august, Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă vor juriza concurenţii înscrişi la Bucureşti în prima etapă a audiţiilor X Factor. Toţi cei care îşi doresc să participe îşi pot rezerva de pe acum un loc în sala, pe site-ul show-ului.

Fără bariere de vârstă sau stil, << X Factor>> a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Pe lângă oportunitatea de a-şi schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România, oferit de  Orange.

Informaţii suplimentare se găsesc pe www.xfactor.a1.ro  sau pe pagina oficială de Facebook: http://www.facebook.com/xfactor.romania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net