Povestea de necrezut a noii campioane de la Wimbledon! De ce Marketa Vondrousova nu a fost susținută de soțul ei

Ultima actualizare:

Marketa Vondrousova e noua campioană de la Wimbledon, după ce s-a impus în fața lui Ons Jabeur, după doar o oră și 22 de minute de joc, scor: 6-4, 6-4, după ce a revenit de la 2-4 în primul set. Soțul cehoaicei Stepan Simek nu a participat la precedentele șase victorii ale Marketei și a susținut-o din tribune abia în finala de la Londra, din cauza unui motiv comic: a rămas acasă ca să se îngrijească de pisica familiei, Frankie, scrie adevărul.ro.

Marketa Vondrousova FOTO Profimedia jpg

Unde a fost Stepan Simek, soțul cehoaicei

Odată cu victoria repurtată sâmbătă, Marketa a reușit să devină prima jucătoare din Era Open care nu era cap de serie și care a reușit să își treacă titlul de Grand Slam în palmares.

Stepan Simek, soțul cehoaicei, nu a participat la precedentele șase victorii ale Marketei și a susținut-o din tribune abia în finala de la Londra, din cauza unui motiv comic: a rămas acasă ca să se îngrijească de pisica familiei, Frankie. 

Au angajat o bonă pentru pisica familiei

Pentru ultimul act al competiției Stepan Simek a făcut totuși un efort și a angajat o bonă pentru Frankie, astfel că a putut călători în Anglia, pentru a savura succesul alături de soția sa.

La final, după triumful din teren, Marketa Vondrousova a urcat în tribună, unde cei apropiați ei o așteptau cu ochii în lacrimi, emoționați de succesul obținut.

Marketa Vondrousova și soțul ei au aniversat un an de căsătorie

Marketa Vondrousova și soțul ei au aniversat, duminică, 16 iulie, un an de căsătorie, iar cehoaica și-a făcut cadoul perfect, cucerind primul titlu de Grand Slam al carierei: „Este prima aniversare a căsătoriei noastre. Sunt atât de fericită că cei apropiați sunt lângă mine. Știu că au fost două săptămâni extenuante pentru toți, dar fără ajutorul lor nu aș fi reușit. O să beau o bere. A fost extenuant și am avut mari emoții înainte de finală. Acum, pot să mă bucur de acest succes extraordinar”, a spus Vondrousova la festivitatea de premiere de la Wimbledon. Marketa este prima jucătoare din istorie care cucerește turneul de la Wimbledon fără să beneficieze de statut de cap de serie.

Despre Marketa Vondrousova

Marketa Vondrousova a fost fidelă sponsorului Nike și chiar și-a tatuat pe mână logo-ul firmei de echipament sportiv. Cu toate acestea, americanii au reziliat contractul cu Vondrousova, în condițiile în care cehoaica a ieșit din prim-planul tenisului mondial din cauza unei accidentări grave.

Ea s-a operat la încheietura mâinii stângi și a stat șase luni pe bară, iar anul trecut pe vremea asta mergea la Londra ca turistă. Revenită în circuit, Vondrousova nu a renunțat la toate articolele vestimentare ale gigantului din SUA. Jucătoarea din Cehia poartă pantofi sport și șapcă Nike, fără a mai avea însă vreun contract de sponsorizare cu compania americană.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net