Prodanca i-a dat fatala lui Dennis Man! Fotbalistul trebuie să-i plătească 350.000 de euro! Reacția dură a impresarei: „Cineva s-a lăudat că poate cumpăra judecătorii…!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dennis Man e bun de plată aproape o jumătate de milion de euro! Instanța a decis că Anamaria Prodan trebuie să primească 350.000 de euro despăgubiri, după ce fotbalistul a rupt, în 2021, contractul cu impresara la transferul său în Italia, la Parma. 

Internaționalul Dennis Man a pierdut procesul cu Anamaria Prodan. Procesul a început în 2021, după ce Dennis Man a rupt contractul de impresariere cu Anamaria Prodan și a ajuns la Parma, pentru 13 de milioane de euro. 

Procesul dintre Anamaria Prodan (50 de ani) și fotbalistul Dennis Man (25 de ani) a avut vineri, 3 noiembrie, încă un termen la Curtea de Apel București. 

Instanța a decis ca internaționalul român, în vârstă de 25 de ani, legitimat la Parma, va trebui să-i plătească Anamariei Prodan daune în valoare de 350.000 de euro, pentru încălcarea contractului de impresariere.

Anamaria Prodan: „Este o chestie normală, nu este de bucurie!”

„Acum am aflat și eu de la avocații mei. Cred că este o chestie normală, nu este de bucurie, nu e ceva de sărit în sus. Eu sunt avocat de meserie, am terminat o facultate de drept și consider că era o mare nedreptate să nu se soluționeze cum trebuie. 

Odată ce semnezi un contract, îl semnezi de comun acord, ai clauzele în oglindă și-l semnezi de comun acord, ți-l asumi, nu se poate să nu câștig. 

În toți anii ăștia, am refuzat se cred că Justiția este coruptă și că cineva, care se laudă non-stop că are influență și poate oricând cumpăra judecătorii, are șanse să închidă acest caz. 

Eu nu am crezut niciodată așa ceva și îi mulțumesc domnului judecător că a făcut dreptate!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Sentința instanței de judecată nu este însă definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 30 de zile. 

Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Dennis Man în 2021

Dennis Man a semnat cu echipa italiană Parma la începutul lui 2021, în schimbul a aproximativ 13 milioane de euro. Anamaria Prodan era, la acel moment, agentul jucătorului, însă, a fost sărită din schemă la negocierile finale dintre Man, FCSB și Parma. Cel care s-a ocupat atunci de transferul jucătorului a fost vărul lui Gigi Becali, Giovanni.

Anamaria Prodan l-a acționat, atunci, în judecată pe Man și a câștigat procesul. Fotbalistul a făcut, însă, apel.

Vineri 3 noiembrie, judecătorii i-au dat, din nou, dreptate Anamariei Prodan, și au decis că impresara va trebui să primească de la Man, despăgubiri în valoare de 350 de mii de euro. 

În acest moment, Denis Man traversează o perioadă excelentă la Parma, în Serie B, fotbalistul marcând trei goluri în ultimele două meciuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net