Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham, intalnire în premieră la București

image
snooker, eveniment, premiera, bucuresti, o'sullivan, Bingham,

Ronnie O’Sullivan și Stuart Bingham vin la Bucuresti în cadrul Snooker Titans, eveniment organizat în premiera in Romania de catre McCann/ Thiess Events, cu sprijinul Media Consulta International si sustinut de Stalinskaya. Cei doi vor sustine trei meciuri demonstrative la Circul Globus, pe 21 si 22 noiembrie.

Considerat de specialisti cel mai valoros jucator de snooker din toate timpurile, Ronnie O'Sullivan a intrat in circuitul profesionist in 1992, la varsta de 16 ani, iar un an mai tarziu castiga primul său mare turneu, devenind cel mai tanar campion al Marii Britanii la snooker. In intreaga sa cariera Roonie O'Sullivan a devenit de cinci ori campion mondial, in 2001, 2004, 2008, 2012 si 2013, castigurile sale din snooker ridicandu-se la peste 8 milioane de lire sterline.

Englezul Stuart Bingham a castigat in luna mai Campionatul Mondial de Snooker, eveniment organizat la Sheffield. Aceasta performanta i-a adus 300.000 de lire sterline. Bingham l-a invins in sferturile de finală ale Campionatului Mondial pe adversarul cu care se va intalni la Bucuresti, Ronnie O'Sullivan. In intreaga sa cariera, Stuart Bingham a castigat 1,7 milioane de lire sterline si ocupa locul doi mondial in clasamentul celor mai buni jucatori de snooker.

Stuart Bingham si Ronnie O’Sullivan isi vor delecta fanii de la Bucuresti in cadrul a trei partide demonstrative pe 21 noiembrie, ora 19:00 si 22 noiembrie, orele 17:00 si 20:00.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim incepand de vineri, 6 noiembrie.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
3 paula seling png png
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
accident defileul jiului gj jpg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg