Rușine, guvernanților! Campionii la canotaj, cu rezultat istoric la Europene, nu au fost întâmpinați pe aeroport

Echipa României a încheiat Campionatul European de Canotaj de la Munchen cu cel mai bun rezultat din istoria tricolorilor, la competiția continentală, 5 medalii de aur și trei de bronz. Canotorii au revenit azi în țară, însă, surpriză, sportivii care au impresionat Europa, au fost «uitați» de reprezentanții guvernului și ai Ministerului Sportului, care nu i-au întâmpinat pe aeroport. 

image
sursa foto GSP

Un moment jenant pentru oficialii din cadrul Ministerului Sportului a avut loc azi, când echipa de canotaj a României, care a scris istorie la Campionatul European de Canotaj de la Munchen, nu a fost întâmpinată de niciunul dintre reprezentanții autorităților. 

Echipa României, formată din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Ancuța Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și cârmaciul Adrian Munteanu, s-au întors acasă cu cel mai bun rezultat din istoria canotajului național, în cadrul unei competiții de o asemenea anvergură, opt medalii în total, cinci de aur și trei de bronz. 

România s-a clasat pe locul doi în ierarhia țărilor participante, fiind depășită doar de Marea Britanie, care a obținut șase medalii de aur, trei de argint și una de bronz. 

«Sperăm că la Mondiale, ne vor aștepta, cum l-au așteptat pe David»

Federația Română de canotaj a declarat că rezultatul echipei naționale la Campionatul European de Canotaj de la Munchen este un record la nivel național. 

Sportivele au adresat un mesaj acid oficialilor și guvernanților, a căror datorie ar fi fost să îi întâmpine pe sportivi. 

«Le urăm vacanță plăcută în continuare, să ne urmărească la televizor și probabil când vom mai aduce rezultate, poate nu sunt de ajuns, poate mai trebuie, cine știe, vor face un mic deranj și vor veni aici alături de noi.» a declarat Simona Radiș.

«Sperăm că la Mondiale ne vor aștepta și pe noi cum l-au așteptat și pe David oficialii.» a adăugat Mădălina Bereș, potrivit EuroNews.ro. 

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Explozie produsa de doborarea unui SU 3o rusesc Captura Twitter jpg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg