Simona Halep a strălucit la Toronto

Ultima actualizare:

    Simona Halep  a asistat la tragerea  la sorţi alături de  Petra Kvitova  şi Ana Ivanovic
Simona Halep a asistat la tragerea la sorţi alături de Petra Kvitova şi Ana Ivanovic

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, nici nu a ajuns bine în Canada că a şi participat la o acţiune oficială la Toronto: a asistat la tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal.

Ajunsă de o zi şi jumătate în Canada, Simona Halep a luat un prim contact oficial cu organizatorii la stabilirea meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Toronto. Ea a asistat, din public, la scoaterea bilelor din urnă, partenere de ”distracţie” fiindu-i Petra Kvitova şi Ana Ivanovic. Chiar dacă a fost un eveniment la care a participat mai mult din obligaţie (”riscurile meseriei” de a fi numărul 3 în lume), Simona, care a purtat o rochiţă cu model floral, care o prindea foarte bine, a făcut poze cu toţi cei care au rugat-o, a discutat cu toată lumea şi a fost mereu cu zâmbetul pe buze.

Altfel, trebuie spus că Simona Halep a făcut foarte bine că a decis să joace la Toronto. Pentru că nu s-a înscris la timp, ea a cerut şi a primit un wild-card din partea WTA pentru a putea participa la întrecerea canadiană la care ştia că va fi cap de serie 3. Numai că, vineri, Maria Sharapova, a doua jucătoare a lumii, a anunţat că nu poate juca, astfel că Simona a devenit a doua favorită a întrecerii, urmând să o întâlnească abia în finală pe Serena Williams, liderul mondial. Pentru asta trebuie să treacă pe primele meciuri, care nu se anunţă deloc uşoare. Românca va avea BYE în primul tur, urmând ca în turul secund să joace contra învingătoarei din meciul dintre Caroline Garcia (Franţa) şi Jelena Jankovic (Serbia). Apoi, în turul 3, cel mai probabil ar putea juca împotriva nemţoaicei Angelique Kerber, cap de serie 13. În sferturi ar veni la rând favorita 6, Agnieszka Radwanska, iar în semifinale ar putea avea un meci direct pentru locul 3 mondial, contra Petrei Kvitova.Pe tabloul principal o mai avem pe Irina Begu. Eliminată vineri în sferturile de finală la Washington de rusoaica Makarova, Irina va juca în primul tur cu o jucătoare venită din calificări. Apoi, o va întâlni pe favorita 5, sârboaica Ana Ivanovic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net