Simona Halep a strălucit la Toronto


    Simona Halep  a asistat la tragerea  la sorţi alături de  Petra Kvitova  şi Ana Ivanovic
Simona Halep a asistat la tragerea la sorţi alături de Petra Kvitova şi Ana Ivanovic

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, nici nu a ajuns bine în Canada că a şi participat la o acţiune oficială la Toronto: a asistat la tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal.

Ajunsă de o zi şi jumătate în Canada, Simona Halep a luat un prim contact oficial cu organizatorii la stabilirea meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Toronto. Ea a asistat, din public, la scoaterea bilelor din urnă, partenere de ”distracţie” fiindu-i Petra Kvitova şi Ana Ivanovic. Chiar dacă a fost un eveniment la care a participat mai mult din obligaţie (”riscurile meseriei” de a fi numărul 3 în lume), Simona, care a purtat o rochiţă cu model floral, care o prindea foarte bine, a făcut poze cu toţi cei care au rugat-o, a discutat cu toată lumea şi a fost mereu cu zâmbetul pe buze.

Altfel, trebuie spus că Simona Halep a făcut foarte bine că a decis să joace la Toronto. Pentru că nu s-a înscris la timp, ea a cerut şi a primit un wild-card din partea WTA pentru a putea participa la întrecerea canadiană la care ştia că va fi cap de serie 3. Numai că, vineri, Maria Sharapova, a doua jucătoare a lumii, a anunţat că nu poate juca, astfel că Simona a devenit a doua favorită a întrecerii, urmând să o întâlnească abia în finală pe Serena Williams, liderul mondial. Pentru asta trebuie să treacă pe primele meciuri, care nu se anunţă deloc uşoare. Românca va avea BYE în primul tur, urmând ca în turul secund să joace contra învingătoarei din meciul dintre Caroline Garcia (Franţa) şi Jelena Jankovic (Serbia). Apoi, în turul 3, cel mai probabil ar putea juca împotriva nemţoaicei Angelique Kerber, cap de serie 13. În sferturi ar veni la rând favorita 6, Agnieszka Radwanska, iar în semifinale ar putea avea un meci direct pentru locul 3 mondial, contra Petrei Kvitova.Pe tabloul principal o mai avem pe Irina Begu. Eliminată vineri în sferturile de finală la Washington de rusoaica Makarova, Irina va juca în primul tur cu o jucătoare venită din calificări. Apoi, o va întâlni pe favorita 5, sârboaica Ana Ivanovic.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
cub mama theo rose carmen harra png
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
ruxi jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
paul danci jpg
image
image
image
image
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg