6 vedete care sunt vegetariene, din România

image
Vedete care sunt vegetarienefoto: arhiva personală

Am făcut o listă cu câteva dintre cele mai cunoscute vedete care sunt vegetariene în România. Chiar și în rândul starurilor de la noi această modă s-a extins și are tot mai mulți adepți, dar mai ales adepte. Cei care adoptă acest stil de viață sunt motivați atât de efectele benefice asupra siluetei, cât și asupra stării generale de sănătate.

Mai jos vă prezentăm câteva dintre cele mai renumite vedete care sunt vegetariene de la noi din țară și care își încurajează fanii să mănânce cât mai sănătos sau să aibă un stil de viață ordonat. 

Vedete care sunt vegetariene: 1. Olivia Steer

image
Olivia Steer - Vedete care sunt vegetariene

Printre cele mai cunoscute vedete care sunt vegetariene se numără şi prezentatoarea Olivia Steer (39 de ani). Aceasta a declarat în nenumărate rânduri că se simte extrem de bine de când a eliminat carnea din regimul său alimentar şi a precizat chiar că analizele sale sunt la fel de bune ca în perioada adolescenţei.

Vedete care sunt vegetariene: 2. Andi Moisescu

image
Andi Moisescu - Vedete care sunt vegetariene

Olivia Steer l-a influenţat şi pe soţul său, Andi Moisescu (43 de ani), în „tainele” regimului ei alimentar, astfel că prezentatorul se numără şi el printre acele vedete care sunt vegetariene. Andi Moisescu a declarat, într-un interviu, că, din ceea ce mănâncă el, 70% sunt fructe şi legume. Realizatorul tv a devenit atent la alimentele pe care le mănâncă de când a fost diagnosticat cu ulcer.

Vedete care sunt vegetariene: 3. Andreea Raicu

Andreea Raicu   Vedete care sunt vegetariene jpeg
Andreea Raicu - Vedete care sunt vegetariene

Andreea Raicu (38 de ani) se află şi ea pe lista cu vedete care sunt vegetariene. Procupată atât de sănătatea sa, cât şi de aspectul său fizic, bruneta s-a documentat atent cu privire la dieta vegetariană şi la regimul raw-vegan. Andreea Raicu le recomandă deseori fanilor ei reţete vegetariene pe care chiar ea le-a încercat și a publicat o carte de bucate.

Vedete care sunt vegetariene: 4. Claudia (Cream)

image
Claudia Cream - Vedete care sunt vegetariene

Unele vedete care sunt vegetariene au adoptat acest regim pentru a slăbi rapid. Este şi cazul cântăreţei Claudia Pavel (31 de ani), fosta solistă Cream. Bruneta susţine că regimul vegetarian a ajutat-o să dea jos 15 kilograme în doar trei luni. Cântăreața se află chiar pe lista cu vedete care sunt vegetariene convinse şi care cochetează cu dieta vegan. Artista a povestit că a renunţat complet la consumul de lapte, pentru că a auzit că poate duce la apariţia cancerului.

Vedete care sunt vegetariene: 5. Ioana Ginghină

image
Ioana Ginghină - Vedete care sunt vegetariene

Actriţa Ioana Ginghină (38 de ani) ocupă un loc de cinste pe lista cu vedete care sunt vegetariene, mai ales că face astfel încât cel puţin 30% din mâncarea pe care o consumă să fie chiar raw-vegan, adică nepreparată. Bruneta susţine că, după ce a aflat că laptele de soia din comerţ este plin de chimicale, a început să-şi facă singură, acasă, lapte de migdale şi de nuci.

Vedete care sunt vegetariene: 6. Alexandra Păcuraru

image
Alexandra Păcuraru - Vedete care sunt vegetariene

Printre cele mai cunoscute vedete care sunt vegetariene se numără şi Alexandra Păcuraru (28 de ani). Prezentatoare a unei emisiuni despre sănătate, Alexandra nu consumă deloc carne şi nici lactate şi încearcă să-şi convingă şi prietenii să-i urmeze exemplul.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg