6 vedete care sunt vegetariene, din România

Ultima actualizare:

    Vedete care sunt vegetarienefoto: arhiva personală
Vedete care sunt vegetarienefoto: arhiva personală

Am făcut o listă cu câteva dintre cele mai cunoscute vedete care sunt vegetariene în România. Chiar și în rândul starurilor de la noi această modă s-a extins și are tot mai mulți adepți, dar mai ales adepte. Cei care adoptă acest stil de viață sunt motivați atât de efectele benefice asupra siluetei, cât și asupra stării generale de sănătate.

Mai jos vă prezentăm câteva dintre cele mai renumite vedete care sunt vegetariene de la noi din țară și care își încurajează fanii să mănânce cât mai sănătos sau să aibă un stil de viață ordonat. 

Vedete care sunt vegetariene: 1. Olivia Steer

Olivia Steer - Vedete care sunt vegetariene
Olivia Steer - Vedete care sunt vegetariene

Printre cele mai cunoscute vedete care sunt vegetariene se numără şi prezentatoarea Olivia Steer (39 de ani). Aceasta a declarat în nenumărate rânduri că se simte extrem de bine de când a eliminat carnea din regimul său alimentar şi a precizat chiar că analizele sale sunt la fel de bune ca în perioada adolescenţei.

Vedete care sunt vegetariene: 2. Andi Moisescu

Andi Moisescu - Vedete care sunt vegetariene
Andi Moisescu - Vedete care sunt vegetariene

Olivia Steer l-a influenţat şi pe soţul său, Andi Moisescu (43 de ani), în „tainele” regimului ei alimentar, astfel că prezentatorul se numără şi el printre acele vedete care sunt vegetariene. Andi Moisescu a declarat, într-un interviu, că, din ceea ce mănâncă el, 70% sunt fructe şi legume. Realizatorul tv a devenit atent la alimentele pe care le mănâncă de când a fost diagnosticat cu ulcer.

Vedete care sunt vegetariene: 3. Andreea Raicu

Andreea Raicu - Vedete care sunt vegetariene
Andreea Raicu - Vedete care sunt vegetariene

Andreea Raicu (38 de ani) se află şi ea pe lista cu vedete care sunt vegetariene. Procupată atât de sănătatea sa, cât şi de aspectul său fizic, bruneta s-a documentat atent cu privire la dieta vegetariană şi la regimul raw-vegan. Andreea Raicu le recomandă deseori fanilor ei reţete vegetariene pe care chiar ea le-a încercat și a publicat o carte de bucate.

Vedete care sunt vegetariene: 4. Claudia (Cream)

Claudia Cream - Vedete care sunt vegetariene
Claudia Cream - Vedete care sunt vegetariene

Unele vedete care sunt vegetariene au adoptat acest regim pentru a slăbi rapid. Este şi cazul cântăreţei Claudia Pavel (31 de ani), fosta solistă Cream. Bruneta susţine că regimul vegetarian a ajutat-o să dea jos 15 kilograme în doar trei luni. Cântăreața se află chiar pe lista cu vedete care sunt vegetariene convinse şi care cochetează cu dieta vegan. Artista a povestit că a renunţat complet la consumul de lapte, pentru că a auzit că poate duce la apariţia cancerului.

Vedete care sunt vegetariene: 5. Ioana Ginghină

Ioana Ginghină - Vedete care sunt vegetariene
Ioana Ginghină - Vedete care sunt vegetariene

Actriţa Ioana Ginghină (38 de ani) ocupă un loc de cinste pe lista cu vedete care sunt vegetariene, mai ales că face astfel încât cel puţin 30% din mâncarea pe care o consumă să fie chiar raw-vegan, adică nepreparată. Bruneta susţine că, după ce a aflat că laptele de soia din comerţ este plin de chimicale, a început să-şi facă singură, acasă, lapte de migdale şi de nuci.

Vedete care sunt vegetariene: 6. Alexandra Păcuraru

Alexandra Păcuraru - Vedete care sunt vegetariene
Alexandra Păcuraru - Vedete care sunt vegetariene

Printre cele mai cunoscute vedete care sunt vegetariene se numără şi Alexandra Păcuraru (28 de ani). Prezentatoare a unei emisiuni despre sănătate, Alexandra nu consumă deloc carne şi nici lactate şi încearcă să-şi convingă şi prietenii să-i urmeze exemplul.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el