A comis-o! Marius de la Datina a aruncat la gunoi incălţămintea colegei de trupă!


    Datina
Datina

Marius China, liderul trupei Datina, a avut parte recent de o intamplare nu tocmai placuta! A comis o gafa in ceea ce o priveste pe colega lui de trupa, Andreea, asa ca si-a amintit, cu zambetul pe buze, de "durerea" pricinuita acesteia.

Mergand spre un concert, cu Andreea in masina, cei doi membrii ai trupei Datina au facut un popas la o benzinarie. In vreme ce Andreea cumpara un suc, Marius, obsedat de curatenia din masina, incepe sa stranga hartiute si pungute, pe care, grijuliu, le arunca apoi la un tomberon din apropiere.

La revenirea colegei sale de trupa in masina, acestia isi continua drumul. Racoarea serii o determina pe Andreea sa vrea sa-si schimbe incaltamintea. Mirata, il intreaba pe Marius daca nu a vazut o punguta. Marius, nonsalant, ii raspunde ca a vazut mai multe, pe care, daca ea nu le vede, este pentru ca a avut el grija sa le debaraseze, la popasul pe care tocmai ce l-au facut, aruncandu-le intr-un loc special amenajat pentru gunoaie. Andreea incearca sa articuleze doua vorbe din care sa reiasa ca nu erau gunoaie, dar nu reuseste. Marius, usor banuitor o intreaba : "Mai aveai ceva de mancare in punga?" Parca venindu-si in fire, si luand o gura de aer, colega sa i-a raspuns cu naduf: "Erau adidasii mei noi! A!!!Aveam si o bluza!" Pana ce Andreea sa-si mai aminteasca ce mai avea in punga, Marius intoarce dintr-o miscare si spune: "Stiu tomberonul, stai linistita!" Andreea avea sa se linisteasca dupa cateva minute, regasindu-si punguta la locul cu pricina.

Puteti asculta aici cea mai recenta piesa a trupei Datina, "As bea doua damigene":

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg