A scăpat de oboseală cronică cu antioxidanţi! Ce cântăreaţă este plină de energie VIDEO EXCLUSIV

20 februarie 2015
simeon stalpnicul png
Betty Stroe, mai sexy ca oricând în noul pictorialFoto arhivă personală

Un trup armonios se lucreayă intens la sală, însă şi alimentaţia are rolul ei. Vedetele noastre ne-au mărturisit trucurile pe care le adoptă pentru a se menţine în formă maximă.

Betty Stroe este adepta unui stil de viaţă sănătos. "Eu nu sunt pentru femeia slabă, ci pentru femeia cu forme. Eu zic trebuie să arătăm bine tot timpul. Trebuie să mâncăm puţin şi sănătos. Am descoperit sucuri antioxidante. Mie mi-a dispărut senzaţia de oboseală cronică. Se instalase această stare de ceva timp", a spus cântăreaţa la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv .

Iuliana Tudor este foarte strictă atunci când se aşează la masă. Vedeta tv îşi refuză toate preparatele tradiţonale româneşti. "Am grijă ce mănânc, câtă apă beau şi am început să fac pilates. Nu mănânc carbohidraţi, pâine şi paste mai puţin. Mă feresc cât pot de tot ce înseamnă bun în bucătăria românească", a spus prezentatoarea tv. 

Claudia Pavel este adepta unui corp lucrat la sală. "Ideea este că trebuie să măncăm corect, nu să ne înfometăm, şi să facem şi sport. Puţină mişcare nu a omorât pe nimeni", a subliniat cântăreaţa.

Annes a mărturisit că şi-a impus restricţii alimntare de ani de zile pentru a avea o siluetă de invidiat. "Am renunţat la zahăr de un an şi ceva, la carne şi la lactate, de ani buni. Combin fitness cu exerciţii cardio", a explicat şi solista la emisiunea Click!, difuzată zilnic, de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click! şi ediţia din 19 februarie

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png