Actorul iubit de toată lumea care a decedat în vârful carierei. Ce personaj interpretat într-un film celebru i-a marcat destinul tragic

Actorul australian Heath Ledger s-a stins din viață pe 22 ianuarie 2008, din cauza unei supradoze cu medicamente. Pe atunci avea numai 28 de ani și se afla în apogeul carierei sale.

Actorul iubit de toată lumea care a decedat în vârful carierei
Actorul iubit de toată lumea care a decedat în vârful carierei

Actorul Heath Ledger a decedat la 28 de ani din cauza unei supradoze cu medicamente

Heath Ledger a avut un succes formidabil în carieră, însă pe plan personal, lucrurile nu erau deloc în ordine. Acesta consuma droguri în mod excesiv și suferea de insomnie. Mai mult, relația cu Michelle Williams, mama fiicei lui s-a încheiat definitiv în acea perioadă, acesta fiind unul dintre motivele care au dus la decesul acestuia.

Heath Ledger se afla pe platoul de filmare al peliculei „The Imaginarium of Doctor Parnassus”, când colegii lui au început să se îngrijoreze cu privirea la starea de sănătate a acestuia. Ei erau convinși că tânărul se confrunta cu o pneumonie severă. Starul din Joker se chinuia în tot acest timp să doarmă noaptea și de cele mai multe ori lua somnifere ca să poată adormi.

Ulterior, acesta a fost găsit mort în apartamentul său din New York. Cea care a descoperit tragicul eveniment a fost menajera, care inițial a crezut că actorul dormea. La scurt timp, maseuza lui a venit la programare și a observat că Ledger nu i-a răspuns, în momentul în care aceasta a ciocănit la ușa dormitorului. La scurt timp, starul australian a fost găsit fără suflare și nimeni nu l-a mai putut salva.

Heath Ledger / Foto: Getty Images
Heath Ledger / Foto: Getty Images

„A fost numai vina lui. N-a fost vina nimănui altcuiva. El le-a luat, el şi-a băgat toate pastilele alea în organism. Nu putem să învinuim pe nimeni altcineva pentru moartea lui. Mi-e foarte greu să accept asta, pentru că îl iubesc enorm şi eram aşa mândru de el, dar acesta este adevărul”, a declarat atunci tatăl lui Heath Ledger, potrivit presei străine.

Ultimul rol pe care l-a avut Heath Ledger a fost cel din filmul „The Dark Knight”, în care a interpretat personajul Joker. A fost cel mai întunecat rol pe care l-a jucat, motiv pentru care fanii l-au legat de moartea sa tragică, potrivit Thesun.co.uk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net