Adina Buzatu are bărbații la picioare! Ce vedete îi poartă creațiile

adina buzatu jpeg
Adina Buzatu este stilistfoto: Arhiva Personală

Adina Buzatu (38 de ani) îmbracă toată crema masculină autohtonă și nu este bărbat celebru din România care să nu fi apelat la ea măcar odată. Cunoscuta stilistă a mărturisit, pentru reporterii emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV, ce vedete îi poartă hainele, dar are și câteva sfaturi pentru cei care vor să arate mereu impecabil.

O dată la două luni, Adina Buzatu strânge la cochetul ei magazin din Capitală cei mai şarmanţi bărbaţi din România. Toţi vin să afle de la reputata stilistă ce se poartă şi să-şi mai achiziţioneze câte un costum elegant, o pălărie şic sau vreun accesoriu care să îi scoată în evidenţă. Ovidiu Lipan Ţăndărică, Şerban Huidu, Codruţ Kegheş şi Gheorghe Zamfir se numără printre clienţii fideli ai stilistei. „Nu ştiu doamnelor ce mi se întâmplă,de câte ori mă duc undeva vin toţi bărbaţii frumoşi lângă mine, da!”, a mărturisit ea, la un eveniment.

Nu numai bărbaţii celebri care apar pe sticlă se înghesuie să poarte ţinutele în tendinţe. Stilista are clienţi nenumăraţi din toate mediile, de la oameni de afaceri până la sportivi. „Îmbrac foarte multă lume şi într-adevăr îmi face mare plăcere, avem 30 000 de clienţi şi ăsta este un lucru extraordinar, dar fac asta numai cu ajutorul brandurilor extraordinare pe care le am în magazin, şi produsele lor fiind de foarte bună calitate sigur că îi fac pe clienţii noştii să fie fideli”, a explicat stilista.

Adina nu se rezumă doar la a vinde clienţilor cele mai chic ţinute, dar le dă acestora şi sfaturi utile: „Sincer, nu sunt genul de persoană să îi spun unui domn vai arătaţi superb, doar pentru că îşi cumpără de la mine, întotdeauna îi spun asta nu-ţi stă bine, asta îţi stă bine”.

Ce crede stilista despre gusturile bărbaţilor din România în materie de îmbrăcăminte? Se pare că e loc şi de mai bine: „Unii dintre ei sunt neglijenţi, alţii dintre ei sunt foarte interesaţi şi îşi doresc să se îmbrace bine, din păcate au tendinţa să exagereze, au tendinţa să poarte prea mult, au tendinţa să împrumute tot felul de modele, idei de la cei din afară, urmărind reţele de socializare, şi din păcate rezultatul nu e întotdeauna fericit”.

Adina a venit în platoul emisiunii Focus Magazin și a vorbit despre interesul către modă al bărbaților din România, dar a oferit și câteva sfaturi de stil. „Interesul a crescut foarte mult în ultimii ani. De multe ori împrumutăm lucruri și nu le punem în practică așa cum trebuie. Trebuie să avem mare grijă (...). Trebuie să știm că prea mult strică, să învățăm să ne îmbrăcăm cu mult bun gust”, a explicat stilista. Aceasta a oferit chiar și un exemplu: „Se obișnuiește în România să se facă sacourile cu două, trei, uneori și patru butoniere la revere (...). Este o dovadă de prost gust și de lipsă de educație. E ca și cum am pune trei buzunare unul sub altul și n-am ști ce să facem cu ele”.

Și chiar dacă îmbracă mulți bărbați celebri, Adina are întotdeauna ceva de comentat la adresa ținutelor lor. Nici chiar atunci când îi poartă creațiile nu se abține să îi critice, dar o face, întotdeauna, în mod constructiv: „Nu mă interesează nici să râd de oameni, nici să le arăt «Vai, arăți foarte rău acum!». Ați observat că eu când comentez, întotdeauna comentez astfel încât să nu jignesc pe nimeni,  că nu asta este ideea. Oamenii trebuie să învețe”.

Îi place stilul lui Ion Țiriac

image
Ion Țiriac (76 de ani)

Stilista a oferit câteva exemple de bărbați bine îmbrăcați din România, de la oameni de afaceri, la artiști: „Ion Țiriac, de exemplu, se îmbracă bine. Îmi place foarte mult Ilie Năstase cum se îmbracă, deși are un aer din acesta relaxat, dar și la evenimente elegante este elegant și nu foarte elegant, în schimb, știe să poarte cu naturalețe, are o atitudine extraordinară și e de felicitat pentru asta. Dintre cântăreți, Alex Velea, l-ați văzut la eveniment (...), am constatat că deja se simte extraordinar în pielea lui și poartă lucruri cu naturalețe. El oricum este foarte real”.

Pe Alex Velea, Adina îl consideră un exemplu bun de urmat: „El poartă ceea ce îl face să se simtă bine, poartă cu relaxare, poartă cu atitudine și atunci clar vezi și pe înregistrări chestia asta, vezi și la concerte. E important să nu copiem stilul lui de la televizor, ci doar să învățăm noi să ne îmbrăcăm în funcție de aspectul fizic, personalitate, preocupări, apariții și statut social până la urmă”.

Și chiar dacă mulți domni consideră că trebuie să fie plini de bani pentru a fi în tendințe, stilista le arată că se înșală: „Nu trebuie să cheltuim mult, asta vreau să știe toată lumea «Domn'le, tre' să fii bogătaș să te îmbraci bine», Doamne ferește! Am spus-o de multe ori, cele mai mari greșeli le fac oamenii cu bani mulți. Pun foarte multe lucruri pe ei și arată ca Pomul de Crăciun”. Mai mult, aceasta consideră că orice haină pe care o cumpărăm dar apoi nu purtăm pentru că nu ne vine bine, este o investiție proastă: „Decât să aveți zece perechi de jeanși, luați una singură. Mă, dar aia una, să stea impecabil, talia perfectă, lungimea perfectă, totul excelent. De ce: dacă ai zece perechi de jeanși, dar totuși din ei numai una îți vine foarte bine, cu siguranță numai pe aia una o vor purta”.

Iar pentru că vine Crăciunul, Adina a oferit doamnelor și domnișoarelor câteva sugestii pentru a cumpăra cadoul perfect bărbaților din viața lor: „Un pin frumos pentru sacou ar fi interesant, de ce: îi amintește întotdeauna de tine și îi dă un aer chic. Dacă este un domn clasic, puteți să-i luați un cardigan, puteți să-i luați o cămașă bună. De multe ori, femeile spun «Da, dar are 100 de cămăși». Când îi iei o cămașă din aia bună, perfectă, vei descoperi că o poartă o dată la două zile. Dacă vreți să faceți chiar o investiție mică-mică dar să fiți foarte cool, luați-i niște șosete colorate”.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png