Adrian Cristea are inima ocupată! Cine l-a cucerit definitiv VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Adrian Cristea este tare mândru de fetiţa lui, Rania Foto: Click!
Adrian Cristea este tare mândru de fetiţa lui, Rania Foto: Click!

Bianca nu mai are nicio şansă la Adi Cristea. Inima ''Prinţului'' este deja ocupată cu o iubire pe care nimeni nu o poate înlocui. Fotbalistul spune că are deja o prinţesă căreia îi va rămâne toată viaţa fidel, indiferent de câte admiratoare vor apărea.

Altădată mare crai, Adi Cristea pare că s-a cuminţit. Deşi în jurul lui roiesc zeci de domnişoare, fotbalistul are ochi pentru una singură. Inima lui este ocupată de Rania, fetiţa pe care o are cu Denisa Nechifor.

''Ea (n.r Rania, fetiţa lui) este prinţesa, bineînţeles'', a spus Adi Cristea pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de ora 23.30, la Prima Tv.

Dacă pe vremuri, ''Prinţul'' asista la prezentările de modă ale Biancăi, acum toată atenţia i-a fost acaparată de fiica lui, Rania. La doar 6 ani, fetiţa şi-a lansat propria linie de haine, semn că aşchia nu sare departe de trunchi.

''Sunt foarte mândru. Am încredere şi în fetiţă şi în Denisa că au făcut o treabă foarte bună. Au făcut nişte rochii foarte frumoase. Se îmbracă doar cu ce vrea ea, nu ne ascultă pe noi'', a mai conchis fericitul tătic.

''Eu îmi doresc să îl moştenească pentru că tatăl ei este elegant'', a spus şi mama Raniei, Denisa Nechifor.    

Atât Adi cât şi Denisa o susţin din plin pe fiica lor. Fotbalistul mărturiseşte că atunci când s-a lansat în domeniul modei şi el a avut în spate susţinerea unei femei: ''M-a susţinut şi Denisa şi familia, prietenii. Mama mă susţine. Am o singură prinţesă şi tocmai a plecat la joacă''.

Şi oricât de multe iubite s-ar perinda prin viaţa sau prin patul lui, fotbalistul rămâne fidel: ''Adi o mai ia de la şcoală şi pe drum mai povestesc lucruri. Mie îmi spune tot, mai ales că Adi nu este cu noi tot timpul. Adi este acasă la el'', a mai adăugat Denisa Nechifor.

Deşi au declarat că nu mai există şanse de iubire între ei, Adi Cristea şi Denisa Nechifor se înţeleg mai bine ca oricând, iar mama Raniei nu exclude ca pe viitor să devină din nou mămică. Oare Prinţul ar accepta?

''Îmi doresc un băieţel. Poate îl fac cu un fotbalist. Era o glumă. Ce, Adi e singurul fotbalist?'', a încheiat femeia care i-a dăruit un copil lui Adrian Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net