Adrian Cristea îşi doreşte şi un fiu. Ce declară fotbalistul

Ultima actualizare:

    Adrian Cristea Foto: Captură Prima TV
Adrian Cristea Foto: Captură Prima TV

Nu-i ajunge o prinţesă. Adrian Cristea vrea şi un prinţişor. Îşi doreşte în viitorul apropiat şi un mic fotbalist, care să-i semene leit. Nu ştie, însă, cu cine o să-l facă. Până atunci, fotbalistul se bucură de fetiţa lui şi a Denisei Nechifor. Micuţa a împlinit 7 ani în weekend, iar "Prinţul" i-a fost alături.

Prinţesa lui Adrian Cristea a împlinit şapte anişori, aşa că părinţii ei au răsfăţat-o la maximum. Denisa Nechifor şi Adi i-au organizat micuţei o ditamai petrecerea, unde altundeva decât la castel. Chiar dacă "Prinţul" şi-a încheiat de mult conturile în amor cu Denisa, cei doi sunt părinţi model: au pozat ca o familie fericită la ziua micuţei, care a primit o grămadă de cadouri.

''Am luat împreună cu mami, am luat mai multe cadouri. Ne bucurăm că suntem alături de ea, că i-am făcut un party aşa de frumos. Facem totul pentru copilul nostru'', a declarat Adrian Cristea pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la prima Tv.

Adrian Cristea este pur şi simplu topit după micuţa Rania. Îşi vede comoara aproape zilnic şi nu e poftă pe care să nu i-o satisfacă.

Denisa Nechifor a mărturisit că Adi petrece foarte timp cu micuţa: ''Nu e pe ore, e pe timpul de care dispune şi timpul de care dispune şi Rania fiind la şcoală după amiază''.

''În fiecare zi aproape, bineînţeles. Petrecem timpul împreună'', a adăugat şi Adrian Cristea.

Chiar dacă viaţa amoroasă a Prinţului e cam agitată, căci îi place să sară din floare în floare, Cristea îşi doreşte cu adoare şi un băieţel.

''Sunt foarte mândru că am aşa o fată. Ce părinte nu e mândru de copilul lui! Poate o să vină şi un băiat, nu ştiu, vom vedea'', a mai spus fotbalistul.

Petrecerea de la castel a prnţesei Rania a avut un final desprins parcă din cărţile cu poveşti. Micuţii invitaţi la ziua Raniei au făcut ochii mari la apariţia tortului imens pe care trona o zână din marţipan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net