Adrian Țuțu de la «Românii au talent» a lansat primul clip din carieră, «Cum ar fi?» - VIDEO


    «Şi-a plătit datoriile şi şi-a  renovat apartamentul»
«Şi-a plătit datoriile şi şi-a renovat apartamentul»

Piesa Cum ar fi? este o compozitie a lui Boier Bibescu, avand textul scris de Adrian Tutu si este prima de pe albumul care urmeaza sa fie lansat in decursul acestui an.

Videoclipul, in regia lui Claudiu Stan, a fost filmat in decurs de sase saptamani, in cinci locatii din Bucuresti si Busteni, avandu-l prezent pe celebrul actor Romica Tociu, in rolul unui om de afaceri.

"Ideea acestei piese si a videoclipului ne-a venit chiar din visul meu de a ajunge cineva, din dorinta de a reusi. Primul pas catre acest vis l-am reusit in momentul in care am avut sansa de a castiga "Romanii au talent" , iar acum muncesc pentru a-mi realiza mai departe visul! Totul este exact cum am spus "Sunt roman, deci pot!", a povestit Adrian Tutu.

"Am filmat in mai multe locatii din Bucuresti, a fost prima data cand am jucat intr-un videoclip si chiar m-am simtit ca un superstar. Boier Bibescu s-a ocupat de productia videoclipului si a fost acolo tot timpul, avand chiar rolul de paparazzo in videoclip. Totul a fost asa cum trebuie sa fie, iar colaborarea cu Nicola, un artist consacrat in industria muzicala, m-a incurajat si mi-a dat mai multa incredere in mine", a completat Adrian Tutu.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png