Alina de la RedBlonde: “Nu am stat foarte mult pe gânduri” Vezi ce a făcut "veveriţa"

16 decembrie 2014
article img
Alina de la RedBlonde are o surpriză pentru fanii formaţieiFoto: Arhivă personală

Se apropie Crăciunul şi se pare că toata lumea este cuprinsă de spiritul Sărbătorilor. La fel s-a întâmplat şi cu fetele de la RedBlonde, care au ales să-ţi exprime bucuria venirii iernii, cum altfel decât printr-un colind celebru.

“Let It Snow” este cântecul pe care Mădălina şi Alina au ales să-l daruiasca fanilor în luna decembrie, înregistrând o variantă proprie a piesei. “Nu am stat foarte mult pe gânduri în momentul în care a trebuit să alegem piesa. «Let It Snow» a fost prima variantă, dar şi cea care a rămas pentru că, din punctul meu de vedere, e unul dintre cele mai bune şi vesele cântece de Crăciun!”, a povestit Alina.

“Deşi suntem în promovare cu cel mai nou single al nostru, «G.L.A.S.», ne-am gândit că ar fi foarte drăguţ să înregistrăm şi o piesă de Crăciun, pe care să o facem cadou publicului nostru, acum în prag de Sărbători. Ne-am distrat în ziua înregistrarilor, pentru că piesa în sine te face să te bucuri şi să nu poţi sta locului o secundă”, a mărturisit Mădălina.Ascultă piesa “Let It Snow” în varianta RedBlonde!