Alina Laufer și Geørge au făcut pace. Cântărețul petrece Paștele cu fiica

Alina, Ilan și Karina, fiica ei și a lui Geørge, se distrează de minune împreună jpeg
Ilan Laufer a devenit soțul Alinei în 2013

După ce s-au războit prin tribunale, Alina Laufer și solistul Geørge, devenit cunoscut publicului drept Jorje, au făcut pace de dragul fiicei lor, Karina.

După ce Alina l-a dat în judecată pe fostul soț pentru că nu plătea pensia alimentară, obţinând chiar executarea silită a artistului pentru restanţe în valoare de 23.000 de lei, acum blondina a luat o decizie uimitoare. Mai fericită ca oricând alături de noua ei familie şi de soţul ei, omul de afaceri Ilan Laufer, Alina a decis să-l ierte pe Geørge.

Între cei doi foști soți par a nu mai exista resentimente, chiar dacă au divorțat acum patru ani. Alina Laufer a povestit pentru "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv, care sunt relațiile cu Geørge: "Noi ne înţelegem super bine, Karina ştie. Avem discuţii tot timpul legate de ea, vine acasă, o ia pe Kari."

Geørge pleacă la Paris cu fiica lui

Pentru a demonstra că nu mai are nimic de împărțit cu artistul, Alina a lăsat-o pe Karina să plece la Paris, de Paște, cu tatăl său. Micuța este foarte entuziasmată să meargă la Disneyland și să se dea "prin multe montaigne rousse-uri", așa cum ea însăși le-a mărturisit reporterilor.

Karina este foarte talentată

Karina e o dulceaţă de copil, a moştenit talentul muzical al tatălui ei, şi este cochetă ca mama ei. Alina a povestit pentru Prima Tv: "Suntem foarte mândri de ea. E foarte talentată. Cântă la pian, face canto şi e mândria familiei. Ne bucurăm cu toţii." 

Alina Laufer şi Geørge au fost căsătoriţi zece ani, iar în 2012 au divorţat la notar. Câteva luni mai târziu fiecare dintre ei începea o nouă relaţie. În vara lui 2013, Alina s-a căsătorit cu afaceristul Ilan Laufer, iar în luna august George se căsătorea cu Ramona Podea. 

image
Ilan Laufer a devenit soțul Alinei în 2013Foto: arhivă personală
george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg