Amintiri de Moş Nicolae cu Alexandra Stan, Liviu Teodorescu şi alte vedete

Ultima actualizare:
Liviu Teodorescu de sărbători
Liviu Teodorescu de sărbători

Legendarul Moş Nicolae, care aduce daruri în noaptea de 5 decembrie, a trecut şi prin copilăria unor artişti surprinzându-i cu numeroase cadouri de-a lungul timpului. Care au fost cei mai cuminţi dintre Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Cosmin Tudoran sau Adriana Rusu puteţi citi în continuare!

Una dintre artistele de la HtagPR, Alexandra Stan a devenit uşor nostalgică şi îşi aminteşte cu drag de seara în care îl aştepta pe Moş Nicolae alături de sora ei. Ca orice fetiţă, Alexandra şi-a dorit de multe ori să primească păpuşi, însă cea care a fermecat-o şi cu care a petrecut mult timp jucându-se a fost, după cum ne spune artista, "O păpuşă cu un microfon la care puteam să cânt şi eu mereu, dar şi o simpatică panteră roz, pe care o am chiar şi acum.” Cu un nou album pe piaţă, Alexandra Stan a petrecut anul 2014 lansând piesă după piesă, muncind de zor în studio, spunând: "Cred că am fost mult prea cuminte anul acesta.” Cât despre cadoul dorit, cântăreaţa a adăugat: "Mi-aş dori o vacanţă, dar nu cred că încape în cizme, aşa că mă voi mulţumi cu dulciuri şi cu portocale”

Adriana Rusu nu a ştiut multă vreme de existenţa lui Moş Nicolae
Adriana Rusu nu a ştiut multă vreme de existenţa lui Moş Nicolae

Liviu Teodorescu, ex “Vocxea României”, ex LaLa Band şi “Pariu cu viaţa” retrăieşte şi acum emoţia din copilărie când îl aşteapta pe Moş Nicolae. Deşi a crescut, în familia lui tradiţia s-a păstrat şi Liviu nu doar că aşteaptă cadouri, dar totodată face şi pe Moşul pentru cei dragi. Artistul povesteşte că îşi pregătea încălţămintea când era copil, curăţa holul de la intrare, ca să îl impresioneze pe Moş Nicolae. Toată noaptea visa numai nuiele şi cadouri. Liviu spune că îl aşteaptă şi anul acesta pe moşul: "Am fost cuminte şi mă aştept la cadouri multe! Mai ales că port mărimea 45 la încălţăminte, deci Moş Nicolae trebuie să vină pregătit, să umple cizmele omului cum se cuvine, nu?"

Lariss şi bradul de Crăciun
Lariss şi bradul de Crăciun

Adriana Rusu, care a cântat cu Tataee nu a ştiut de existenţa lui Moş Nicolae până la vârsta de 12 ani. Cântăreaţa nu se poate considera la fel de norocoasă ca şi restul copiilor şi asta pentru că nu a avut parte de darurile Moşului. Artista s-a născut în Republica Moldova, unde, unul dintre cele mai iubite personaje de către toţi copiii, nu ajungea cu sacul plin de cadouri. “În Republica Moldova nu se sărbătoreşte Moş Nicolae. Odata cu mutarea mea în România, la vârsta de 12 ani, am aflat de această sărbătoare", a spus Adriana. De atunci, noaptea de 5 decembrie a devenit preferata artistei, pe care o aşteaptă cu mari emoţii chiar şi acum.


    Lariss şi bradul de Crăciun
Lariss şi bradul de Crăciun

Lariss, tânăra artistă care a lansat de curând primul ei videoclip, Dale Papi, îşi aminteşte că a fost ascultatoare şi nu a primit nicio nuieluşă: "Niciodată nu m-am gândit că voi primi o nuieluşă, aveam pretenţia de la Moş Nicolae să fie corect, ţinând cont că eu eram copil cuminte.” Lariss povesteşte printre zâmbete că era o competiţie între ea şi mama ei în privinţa cadourilor: "Pe 6 decembrie este şi ziua mamei mele de nume, o cheamă Nicoleta şi nu îmi venea să cred că am mai multe cadouri decât ea. Mă simţeam privilegiată.”

Kamara de la Alb Negru
Kamara de la Alb Negru

Cosmin Tudoran, ex Cassa Locco prin definitie un reprezentant al răspunsurilor amuzante, consideră că el însuşi e Moş Nicolae, spunând "Nu vezi câtă barbă am?" Chiar dacă era cuminte şi lua note bune, nuieluşa era prezentă lângă punguţă de cadouri: "Ghetuţele erau pline de cadouri, plus nelipsita crenguţă acoperită de scârţ (acel material alb, pe numele său polistiren). Degeaba luai 10 pe linie sau ascultai sfânt de părinţi: o primeai oricum”.

Shift şi părinţii lui
Shift şi părinţii lui

Kamara de la Alb Negru provine dintr-o familie numeroasă, de cinci copii, iar asteptarea lui Moş Nicolae era un adevărat moment de agitaţie.  Pentru a fi sigur că Moş Nicolae îi lasă multe cadouri, Kamara își pregătea mai multe perechi de încălţăminte pentru daruri: “Imi pregăteam pantofii cu grijă şi nu doar o pereche sau două, ci trei. Nu incăpea mare lucru într-o pereche de pantofi pentru copii si voiam să fiu sigur că primesc ceva consistent”.


    Shift şi părinţii lui
Shift şi părinţii lui

Shift își amintește că seara de dinainte de venirea moșului era o bucurie pentru el și prietenii lui de pe scară. “Cu toții ne lustruiam ghetele, șosetele, tenișii, șlapii și toate alea, doar-doar să nu ne sară Moşu'. Iar dimineața era și mai interesant, atunci vedeam cat de “cu minte” am fost.” Anul acesta Shift va face pe moșul pentru pisica lui, Ciri. O să-i ia niște bobiţe mai de lux, “poate se găsesc şi pentru mâţe bobiţe de Moş Nicolae”. Cât despre ceea ce işi doreşte el de la Moşul, artistul vrea doar linişte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Șoșoacă SOS a făcut circ în Parlamentul European și a fost evacuată FOTO profimedia 0890554735 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net