Ana Baniciu se iubește cu Dorian Popa? Ce zice vedeta

Ultima actualizare:

    Ana Baniciufoto: Arhiva Personală
Ana Baniciufoto: Arhiva Personală

Are tata fată frumoasă foc şi îi mai moşteneşte şi talentul. În loc să dea fuguţa în ţările calde la bronzat, Ana, fiica lui Mircea Baniciu, a preferat să muncească la o piesă nou-nouţă. Şi pentru că ţine la imaginea ei, am întâlnit-o pe Ana la sală, unde îşi întreţine silueta de vis.

La doar 22 de ani, Ana Baniciu se poate lăuda cu o talie de viespe mai ceva ca Bianca Drăguşanu! Bunătăţile din care s-a înfruptat de sărbători au lăsat ceva urme pe silueta ei, aşa că Ana s-a trezit cu vreo două kilograme în plus, de care vrea să scape cât mai repede.

„Am pus, am pus un kilogram, chiar mai multe kilograme dar scădem imediat la cântar pentru că am ţinut oarecum un regim după. Dar de Sărbători nu m-am abţinut de la nimic, a fost extraordinar.Am mâncat mâncare făcută de bunica mea şi de mama mea, adică sarmale, friptură, tot felul de bunătăţi, de Sărbători am fost în Bucureşti şi cam atât”, a mărturisit ea.

Deşi afară era un ger de crăpau pietrele, Ana tot la plajele cu nisip fierbinte visa. Însă pentru a arăta perfect în costumul de baie decoltat, Ana trebuie să se ţină de antrenamente: „Antrenorul ăsta mă oboseşte de fiecare dată,..a plecat Andrei da, da' ne antrenăm de fiecare dată cu spor, şi ce să zic tre să arătăm bine că vine vara... pff... E foarte frig afară da' eu sper că va veni cât de curând”.

În timp ce alte soliste se bronzează la această oră prin ţări exotice, Ana a preferat să rămână acasă şi să muncească. A filmat un nou videoclip, tot la sala de fitness: „Acum e momentul să muncim şi după promit că o să avem şi o vacanţă exotică aşa îmi doresc, la vară. Unde? Nu ştiu, nu m-am gândit încă, probabil că tot Thailanda, Bali, ceva pe acolo. Nişte plaje interminabile, le şi văd aşa”.

Până la vacanţa mult visată, Ana speră să dea lovitura cu piesa ei "N-a fost să fie" şi să îl facă mândru pe tatăl ei, celebrul Mircea Baniciu: „Tatăl meu este mândru de mine şi mă susţine. Nu prea se bagă el în ceea ce vreau eu să fac. Îmi dă sfaturi dar dacă i le cer. Adică nu se bagă aşa să zică băi uite aici nu-mi place sau aşa, mă lasă pe mine să iau deciziile şi are încredere”.

Dacă cu tatăl ei se înţelege de minune, se pare că şi pe plan amoros fetei lui Baniciu îi merge bine, dar nu alături de musculosul Dorian Popa, aşa cum s-a zvonit la un moment dat: „Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect! Am obosit! Da, eu sunt foarte bine aşa cum sunt, în momentul ăsta, sunt foarte liniştită, sunt bine aşa, adică nu vreau să dau mai multe detalii, din casă. Însă cu Dorian nu este nimic şi nici nu va fi vreodată!”.

Nu numai muzica este una dintre pasiunile fetei lui Baniciu. Tânăra şi-a deschis şi un atelier de croitorie, unde face haine pentru toate gusturile: „Am un atelier de croitorie pe care vindem nişte hăinuţe, şi sunt tare mândră, pentru că este un bussines la care eu am muncit de la 0, pe cârca mea, cum s-ar spune. Le şi confecţionăm, un atelier de haine. Da, da , avem de toate, angajaţi. Dar nu, nu mă consider un designer”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net