Anca Serea, cu ochii în lacrimi! Dezvăluiri senzaţionale la Constantin 60' VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Anca Serea a rememorat momentele trăite alături de fostul logodnic FOTO: Arhiva personală
Anca Serea a rememorat momentele trăite alături de fostul logodnic FOTO: Arhiva personală

Anca Serea, frumoasa prezentatoare de la Focus Sport, Prima TV, de abia şi-a stăpânit emoţiile în cadrul emisiunii Constantin 60', care va fi difuzată în această duminică, de la ora 22.30. Cu ochii în lacrimi a rememorat perioada din adolescenţă când mama sa a plecat pentru a munci în străinatate, pentru ca ea şi Răzvan, fratele ei mai mare, să aibă un viitor mai bun.

Cu multe emoţii a rememorat şi momentele trăite alături de fostul logodnic, care a trecut în nefiinţă dupa ce s-a luptat trei ani cu o boală crâncenă.

''A fost un om deosebit. Mi-a dat puterea şi înţelepciunea. Dragostea pe care o simţi e foarte importantă. Am avut un soi de pregătire, pentru că ştiam ce urmează. Dumnezeu îţi dă puteri nebănuite şi noi oamenii avem resurse şi capacitatea să depăşim momentele astea'', a declarat Anca Serea, cu ochii în lacrimi, pentru Constantin 60'.

La 34 de ani, Anca Serea a fost binecuvântată cu patru copii frumoşi şi sănătoşi. Îi înconjoară cu dragoste necondiţionată şi îi sprijină în tot ceea ce fac. David şi Sarah, copiii Ancăi cu regretatul afacerist Filip Poplingher şi Noah si Ava-Stephanie, copiii Ancăi cu logodnicul ei, Adi Sînă, îi înseninează viaţa zi de zi. Exclusiv pentru Constantin 60, câştigătoarea Elite Model Look vorbeşte şi despre relaţia ei cu celebrul cântăreţ Adrian Sînă.

''Intenţia mea nu era să leg o relaţie cu nimeni. Dar el cu eleganţa şi cu şarmul lui m-a cucerit pe deplin'', a mai spus prezentatoarea tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net