Andreea Bălan vrea răzbunare?

13 februarie 2015
simeon stalpnicul png
Andreea a urmărit-o pe iubita lui Keo ca-n filme, a şicanat-o cu maşina şi i-a zis şi vreo două vorbe de dulce

Face ce face Bălanca şi pe unde merge tot de Misty se împiedică! Cele două rivale au fost, zilele trecute, protagonistele unui show de toată frumuseţea, în public. Blondele din viaţa lui Keo au dat întâmplător ”nas în nas” în trafic şi de aici a început circul. Scoasă din pepeni, Bălanca şi-a „hărţuit” rivala cu bolidul de fiţe mai ceva ca Schumacher, a deschis ameninţător geamul şi i-a trântit vreo două verde-n faţă.

Se tot pupă cu americanul prin vacanţe exotice, dar fantoma fostului o bântuie încă. Deşi a trecut aproape un an de la despărţirea de infidelul Keo, Andreea Bălan (30 de ani) nu poate să-şi înghită rivala, pe Alexandra Pavel, alias Misty (24 de ani), şi pace. Pe unde o întâlneşte, o “blagosloveşte”. Cu vorbe de ocară, bineînţeles! Un episod de cascadorii râsului a avut loc, zilele trecute, în buricul târgului, când cele două blonde fatale au dat nas în nas pe Bulevardul Beijing.

Andreea plecase liniştită de la casa ei din zona Pipera spre studio. Ziua i s-a transformat brusc în  cel mai negru coşmar când a zărit-o pe Misty, la volanul maşinii lui Keo,o Mazda MX5,înmatriculată în Elveţia.

Pătimaşa blondă a luat foc: a frânat brusc, şi-a urmărit rivala pe bulevard ca un adevărat pilot de curse, demarând vijelios până a ajuns fix în dreptul Sahia Film, unde Misty parcase bolidul, stând calmă în maşina iubitului. Un car de nervi, Andreea nu s-a mulţumit doar să-şi “hărţuiască” rivala în trafic.

Ajunsă în dreptul lui Misty, a oprit, a coborât ameninţător geamul de la maşină şi i-a mai zis şi vreo două de dulce. Satisfăcută pe deplin de gestul ei, a demarat în trombă, făcând rondul de la Piaţa Charles de Gaulle, însă în sens exact invers.

În timp ce Misty susţine că nu a auzit nici o iotă din apostrofările Bălancei pentru că a ţinut geamul închis la maşină, Andreea nu recunoaşte nici în ruptul capului că i-ar fi adresat cuvinte urâte iubitei lui Keo şi s-ar fi scuzat prietenilor: “Eu nu am vorbit cu ea şi în nici un caz nu am dat geamul jos. Era parcată şi eu eram pe acelaşi drum, din întâmplare. N-am ce să discut cu ea. E o persoană inexistentă pentru mine”, ne-a declarat Bălanca.

Ce zice Misty? “Nu am văzut-o urmărindu-mă, doar ce parcasem, iar Andreea s-a oprit lângă mine. Nu am deschis geamul, nu ştiu şi nu m-a interesat ce a vrut să spună sau să demonstreze. Nu părea prietenoasă sau să fi vrut să mă salute”, a declarat iubita lui Keo, pentru Click!

Misty a devenit  protejata  lui Marius  Gavrilă jpeg
Misty conducea maşina lui Keo

image
Andreea Bălan a coborât geamul şi a tachinat-o pe rivala ei

Keo le-a prezentat-o pe Misty părinţilor din Elveția

Când a văzut că Andreea Bălan nu vrea să-i treacă cu vederea escapadele amoroase, Keo s-a întors definitiv în brațele lui Misty, iar dacă o vreme se vedeau pe ascuns, acum el o tratează pe solistă pe o adevărată iubită oficială. I-a compus o piesă  și le-a prezentat-o părinților. Imediat după Revelion, cei doi îndrăgostiți au plecat în Turcia, unde Keo și-a făcut implant de păr, ca să pară mai tinerel.

Andreea și Michael, vacanță romantică în Thailanda

Andreea Bălan și americanul Michael se iubesc de mai bine de o jumătate de an. Povestea lor de dragoste a debutat  în aprilie 2014, în vacanța ei din Barcelona, imediat după despărţirea de Keo. Michael îi este devotat artistei, o însoţeşte la spectacole şi o aşteaptă în spatele scenei, de unde îi face poze şi se asigură că totul decurge aşa cum trebuie. Cei doi porumbei sunt mai mereu în vacanțe, ba în America, ba în Thailanda.

image

image
bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
BeFunky collage (7) jpg
anda adam
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg
reghe prodan jpg
anda adam png