Andreea Tonciu nu a mai primit cadouri scumpe de ziua ei! N-o să-ţi vină să crezi ce i-a dăruit mama sa EXCLUSIV VIDEO

Ultima actualizare:

    Andreea Tonciu nu a mai primit cadouri scumpe din partea mamei sale FOTO: Arhiva personală
Andreea Tonciu nu a mai primit cadouri scumpe din partea mamei sale FOTO: Arhiva personală

Deşi a împlinit 29 de ani, Andreea Tonciu a fost ocolită de această dată de cadourile de zeci de mii de euro. Motivul? Criza financiară a afectat şi buzunarul mamei ei, care în trecut i-a cumpărat două autoturisme şi nenumărate haine de blană.

Fără iubit, dar şi fără un loc de muncă stabil, Andreea Tonciu se simte parcă mai împlinită. Iar la aniversarea celor 29 de primăveri nu îi lipseşte nimic! Aşa se face că bruneta nu i-a mai cerut mamei să-i satisfacă vreun moft.

''Spre surprinderea mea, anul acesta nu mi-a cerut nimic. Tot o întreb de vreo 2 săptămâni ce «îţi doreşti de ziua ta?» şi nimic. Totuşi i-am dat o sumă de bani ca să îşi cumpere ea ce vrea", a declarat mama Andreei, Maria, pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Cadourile scumpe, pe care Maria Tonciu obişnuia să i le facă fetei ei, nu mai curg gârlă ca altădată. Dar oare ce sumă de bani o fi primit Andreea: ''Nu chiar atât de mare pentru că sunt vremurile care sunt şi nu ne mai permitem să facem cadourile din anii trecuţi''.

Se pare că mama brunetei a ajuns şi ea la fundul sacului. Dar două maşini nu sunt de ici de colo, nici blănurile de chinchila şi de nurcă, sau accesoriile preţioase pe care Andreea le-a primit în toţi aceşti ani de la părinţi: ''Cel mai mare cadou care i-a plăcut cel mai mult a fost maşina. Asta a doua i-a plăcut cel mai mult''.

Şi dacă vă întrebaţi la ce-i trebuia a doua maşină, iată şi răspunsul: ''Ne-am gândit că cea pe care i-am luat-o prima oară de Crăciun e prea micuţă pentru ea şi să îi dăm una mai solidă să nu păţească ceva în trafic'', a mai spus mama brunetei.

Dacă acum Maria Tonciu o descrie pe fiica ei ca fiind cel mai cuminte copil, în urmă cu 29 de ani, Andreea i-a dat mari bătăi de cap: ''La naştere... Vai, groaznică! Pentru mine, în comparaţie cu a doua naştere a venit foarte greu pe lume. Cel puţin o zi şi o noapte am stat în travaliu''.

Criza de cadouri se poate vedea şi pe pagina de Facebook a Andreei, căci bruneta nu a mai postat buchete imense de flori ca altădată. Asta nu i-a împiedicat însă pe prietenii ei virtuali să-i facă urări de bine. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net