Arnold Schwarzenegger și-a arătat suficient mușchii în politică! Vedeta revine la vechea pasiune, culturismul

Ultima actualizare:

Schwarzenegger și a început cariera la Hollywood, după ce a câștigat cinci titluri la de „Mister Universe" și a mai lucrat ca editor al revistelor de culturism amintite, înainte să fie desemnat guvernator al Californiei în 2003.

„Culturismul a fost întotdeauna o parte esențială a vieții mele și știu că „Muscle&Fitness" și „Flex" vor continua să îi motiveze și pe alții, așa cu m-au motivat pe mine, să ridice greutăți și să aibă, în general, un stil de viață sănătos", a declarat Schwarzenegger, potrivit Reuters.

Colaborarea lui Schwarzenegger cu cele două reviste a început în 1968, când avea doar 21 de ani și apăruse deja pe coperte, de mai mult de 60 de ori.

Actorul, în vârstă de 65 de ani, a avut o traiectorie diferită, după ce a renunțat să mai fie guvernator al Californiei, în ianuarie 2011. A apărut în două filme, „The Last Stand" și „The Expendables 2", a scris o autobiografie și și-a lansat un program de tip think-thank ce îi poartă numele, la University of Southern California.

Revistele „Muscle&Fitness" și „Flex" sunt parte a American Media Inc, care deține, printre altele, tabloidul „National Enquirer" și cunoscuta revistă „Ok!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net