Au ajuns vedete din greșeală! Cine sunt celebritățile «întâmplătoare»

Ultima actualizare:

    Johnny Depp și-a început cariera prin muzicăfoto: Getty
Johnny Depp și-a început cariera prin muzicăfoto: Getty

Acum se bucură de faimă şi au conturile pline cu milioane de dolari, dar cine ar fi crezut că vor ajunge aşa? Starurile de la Hollywood mărturisesc că au ajuns celebre din întâmplare.

Harrisson Ford este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, însă succesul de acum se datorează unei pure întâmplări. Actorul a pornit cu stângul în carieră! A absolvit Academia de Film, iar mai apoi a jucat în câteva piese de teatru şi a fost voice-over pentru desene animate, însă nimic nu s-a legat de el, aşa că atunci, a hotărât să îşi încheie cariera actoricească. S-a reprofilat şi a ajuns să facă lucrări la uşile unor celebrităţi precum Sally Kellerman şi George Lucas. Iar de aici a pornit totul. George Lucas i-a cerut lui Ford să citească câteva rânduri dintr-un scenariu Star Wars. Lucas a fost atât de încântat de Harrison Ford că i-a dat şi un rol în celebrul film. Iar de aici totul e poveste.

Poate nu ştiaţi, dar Johnny Depp şi-a început cariera prin muzică. A încercat să cunoască succesul cu un band muzical local din Florida, iar în căutarea unui contract cu o casă de discuri membrii formaţiei au decis să se mute în Los Angeles. Pentru că nu au avut succes, trupa s-a destrămat, iar în 1983, actorul s-a căsătorit cu Lori Anne Allison, sora basistului formaţiei. Lori a fost ca un talisman norocos, pentru că ea l-a prezentat pe Depp lui Nicolas Cage, care l-a încurajat să meargă la audiţii, iar Johnny Depp a obţinut rolul în filmul "21st Jump Street". De aici, totul e istorie.

Cât despre Steven Segal nu este greu de crezut că înainte să fie unul dintre cei mai cunoscuţi actori din întreaga lume a fost maestru al artelor marţiale. Segal a învăţat totul despre această artă în Japonia, iar mai târziu s-a întors în SUA pentru a-şi deschide propriul dojo. Cariera în actorie şi-a început-o accidental, când Segal a fost nevoit să îi facă un favor lui Michael Ovitz, care i-a cerut să facă o demonstraţie de aikido pentru directorii de la Warner Brothers. Aceştia au fost impresionaţi de abilităţile lui Steven Segal şi l-au invitat să joace în filmele produse de companie. Segal însă a refuzat scenariile, dar a propus să scrie chiar el un film, "Mai presus de lege". Iar aceasta a fost rampa de lansare.

Charlize Theron a cunoscut succesul tot din întâmplare. Frumoasa actriţă s-a născut în Africa şi s-a mutat în Europa pentru a-şi urma visul de a deveni model dar şi dansator profesionist. Din cauza unui accident, Theron a fost nevoită să renunţe la visul de a deveni dansatoare. La doar câteva săptămâni de la accident, Charlize a ajuns la Los Angeles, unde a avut o divergenţă cu un agent bancar, iar impresarul ei, John Crosby, care o aştepta în spatele ei, s-a oferit să o ajute. După ce i-a rezolvat problema cu banca, Crosby, impresionat de "abilităţile" divei, a prezentat-o unor case de producţie importante, care ulterior au distribuit-o în mai multe filme! La puţin timp după ce a cunoscut succesul, actriţa l-a concediat pe Crosby, chiar dacă el a fost cel care i-a deschis uşa spre celebritate.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net