Au cele mai scumpe case din lume

Ultima actualizare:

    Beyonce (34 de ani) are o casă de 45 de milioane de dolarifoto: Arhiva Personală
Beyonce (34 de ani) are o casă de 45 de milioane de dolarifoto: Arhiva Personală

"Casă" e un cuvânt banal dacă este să descriem locuinţele unora dintre starurile de la Hollywood. Au vrut tot confortul din lume... şi îl au! La câţi bani au investit în locuinţele lor, nici nu e de mirare că stau "în puf". Iată un top al celor mai scumpe reşedinţe ale vedetelor de peste Ocean.

Madonna, un nume răsunător şi o locuinţă pe măsură. Iniţial, Regina Muzicii Pop şi-a cumpărat un apartament într-o clădire relativ veche din centrul New York-ului, cu vedere la Central Park. Ulterior a mai cumpărat un apartament în acelaşi imobil şi pe măsură ce a urcat pe culmile succesului, aceasta şi-a mai achiziţionat încă un apartament în acelaşi loc. Rezultatul este un imens penthouse în inima New York-ului. Proprietatea Madonnei dispune de 7 dormitoare, 8 băi, 5 şeminee şi o bibliotecă, si valorează 40 de milioane de dolari.

Pe locul patru se află Beyonce şi Jay-Z care în urmă cu o lună şi-au cumpărat o reşedinţă în cartierul de lux, Beverly Hills, în valoare de 45 de milioane de dolari. Proprietatea deţine o vilă spectaculoasă cu şase dormitoare, dar şi celebrul bungalou care a apărut în filmul Marele Lebowski, din 1998. 

Locul trei în top îl ocupă Ben Affleck şi Jennifer Garner care deţin o reşedinţă de 800 de metri pătraţi în Los Angeles. Luxoasa locuinţă valorează 45 de milioane de dolari şi deţine şase băi, şase dormitoare, şase şeminee pentru serile răcoroase de iarnă, dar şi o bibliotecă şi un beci, afinitatea familiei pentru vinurile bune fiind recunoscută.

Reşedinţa din Malibu a familiei Smith este o adevărată fortăreaţă, un complex de construcţii în valoare de 120 de milioane de dolari. Printre facilităţi se numără cele 38 de dormitoare, cinci piscine, 6 terenuri de tenis, dar şi un lac privat. Un adevărat cartier, am putea spune. 

In topul clasamentului se află Mariah Carey. Cântăreaţa deţine un adevărat palat în luxosul cartier Beverly Hills.  Este cea mai scumpă locuinţă din topul nostru, cu o valoare de 125 de milioane de dolari. Reşedinţa este construită în stil clasic, însă dă impresia că ar fi un adevărat muzeu. 

Găzduieşte 15 dormitoare, două bucătării, o bibliotecă, un centru SPA, dar şi o sală de bal şi una de cinema, cu 50 de locuri. Lista facilităţilor nu se opreşte însa aici, ci continuă cu un garaj cu nouă locuri de parcare, o pistă pentru jogging, un teren de tenis şi o piscină. Impresionant, nu? 

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png