AUDIO Emma Ştefan, partenera de scenă a lui Tavi Colen, vrea să îşi depăşească muzical «profesorul»

Ultima actualizare:

    Emma Ştefan
Emma Ştefan

Emma Ștefan, câștigătoare a emisiunii-concurs Next Diva și parteneră de scenă a lui Tavi Colen, care a învăţat-o multe secrete musicale, este cunoscută publicului pentru prestațiile în concerte live de nota 10 și prezentarea unor evenimente de calibru.

Dar deși este obișnuită să cânte doar pe scenă, iată că deținătoarea titlului de divă supremă s-a pus pe treabă și a intrat în studioul de înregistrări.Artista a înregistrat un cover version al piesei lui John Legend - „All of me" care îi vine de minune! „Deși nu obișnuiesc sa înregistrez în studio pentru că mai toate evenimentele mele sunt cu trupă live, piesa asta am simțit-o altfel, aproape de sufletul meu. Mi-am dorit și am făcut un live session pentru că mi se pare cea mai frumoasă declarație de dragoste când spui: I'll give my all to you" declară Emma Ștefan.

Emma și-a demonstrat calitățile de artist și MC în numeroase rânduri, de la platoul emisiunii de la Euforia tv pe care a câștigat-o, până la prezentarea de concerte din cadrul unui turneu muzical cu întindere națională, Mix Music, alaturi de îndrăgitul prezentator tv, Cătălin Măruță. Totodată, Emma Ștefan împarte scena cu Tavi Colen, atât ca solistă în trupa artistului, cât și ca prezentatoare de evenimente la firma acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net