AUDIO Revenire spectaculoasă în muzică pentru Anca Neacşu ex A.S.I.A

image
Anca Neacşu a lansat o nouă piesă

Fosta vedetă din trupa A.S.I.A revine în muzică deşi s-a căsătorit şi a plecat din ţară. Ank Neacşu a lansat o nouă piesă care se numeşte “Un Erou”

După “Taste”, “Îti pare rău” şi “I Remember” Dj Magnum şi Dj Lion alături de Anca Neacşu (ex A.S.I.A.), lansează a patra piesă: “Un Erou”. Melodia e una comercială, în limba română, care se încadrează perfect în peisajul muzical al radiourilor autohtone, având influenţe ale trendului actual, cu un puternic şi frumos mesaj de dragoste. Pe piesă apare şi “J”, un rapper talentat din Bucureşti, cunoscut în "Underground"-ul românesc. În ultima vreme a colaborat cu What's Up şi Angeles la mai multe piese pe care le puteţi regasi pe albumul său, “Viaţa Mea”.”Dacă până acum v-am obişnuit cu piese ritmate, de această dată noul nostru single ”Un Erou” e puţin mai lent, dar de la care atât eu cât şi întreaga echipă avem foarte mari aşteptări, deoarece am primit de la majoritatea prietenilor care au ascultat această piesa un feedback pozitiv. Sper să vă placă!” a spus Anca Neacşu.

Piesa e lansată de casa de discuri Voices Media, fiind compusă de cei doi Dj originari din Iaşi, versurile aparţinând Emanuelei Oancea, mixing-ul şi mastering-ul fiind efectuat de Cristian Tarcea (Chris Thrace), iar artworkul poarta semnatura lugojeanului Cătalin Cristea (Massy).

image
Anca Neacşu a lansat o nouă piesă

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
cub bromania png
Stela Popa jpg
Nepoții reginei Margareta FOTO Instagram
Sumudica2 jpg
image
image
image
image
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png