Ba verde, ba roșu, ba roz! Divele au „febra” culorilor trăsnite VIDEO EXCLUSIV

image
Andreea Balanfoto: arhiva personală

Nimic nu le mai mulțumește pe dive, nici măcar podoaba capilară. Blondul sau brunetul parcă este prea banal pentru ele. Vedetele și-au luat inima în dinți, iar părul lor a fost vopsit în culori care mai de care mai trăsnite. Totuși, pentru unele artiste, albastrul electric nu pare a fi cea mai bună opțiune.

Divele noastre au găsit reţeta succesului. Ingredientul principal este părul vopsit în culori cât mai trăsnite. 

Care sunt vedetele care și-au văzut părul în culori „țipătoare”

Cum arată Delia verde în cap

Delia este una dintre curajoasele care şi-au luat inima în dinţi şi şi-au schimbat podoapa capilară. Ce e drept, a început cu un verde mai deschis doar la vârfuri şi a sfârşit cu un verde aprins în tot capul. Ba unde mai puneţi că mândră nevoie mare de "isprava ei", Delia îşi asortează părul şi cu ţinutele. Cu toate astea nu ne aşteptăm să revină prea curând la "blondul" care a consacrat-o.

image
Delia Matache

Laurette, în ton cu trendurile americane

Aşa defila Laurette pe vremuri, pe podiumul de modă jpeg
Laurette

Şi Laurette este pusă pe schimbări. Mulatra nu a fost la fel de curajoasă ca şi Delia, ci s-a mulţumit doar cu niscaiva şuviţe albastre. Totuşi, ea are şi o explicaţie. Nu şi-a schimbat culoarea părului pentru a avea mai mult succes, ci pentru a fi în ton cu anotimpul. Aceasta a mărturisit că a vrut să fie în ton cu americancele, pentru că urmează să plece în vacanță la New York: „Da, a venit vara, e frumos afară, am fost plecată în vacanţă, în America la New York şi acolo toate fetele de culoare au părul făcut în tot felul de culori. Roşii, galbene, blonde. Acolo unde mi-am făcut eu, la salonul respectiv, mi s-a făcut pe calculator o probă, ca să zic aşa şi am decis împreună să mă fac albastră, pentru că aşa îmi stătea cel mai bine”, a povestit vedeta.

Andreea Bălan, ștrumpfiță sexy

Andreea Bălan este dovada vie că "lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba!". Odată cu "dispariţia" americanului din viaţa ei, artista a simţit nevoia de o schimbare radicală. Şi a făcut-o! Din blonda sexy a devenit ştrumpfiţă trăsnită şi nu a dat greş. Albastrul părului pare că o prinde mai bine.

Alessia, cu părul ca vata de zahăr

image
Alessia

Şi Alessia a vrut să iasă în evidenţă şi cu siguranţă a reuşit. Cântăreaţa a ales să se vopsească roz doar pe jumătate. Ei bine, coafura ei nu a rezistat prea mult, pentru că după puţin timp s-a vopsit roz aprins în tot capul.

Adela Popescu a dat startul

Adela Popescu se bucură deja de vremea frumoasă din Sri Lanka jpeg
Aşa arăta Adela Popescu în urmă cu câţiva ani

Campioană la "culori trăsnite" este Adela Popescu, cea care a dat startul în modă, atunci când şi-a făcut apariţia cu un păr roşu ca focul. Însă culoarea care a consacrat-o, s-a dus odată cu trecerea timpului, iar Adela a revenit la blond. A urmat-o imediat, Sylvia Sârbu cu aceeaşi culoare, roşu aprins, care între timp s-a transformat în portocaliu, iar la puţin timp a revenit şi ea la blond. 

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
Reynolds si sotia lui jpg
FotoJet (2) jpg
gaz pe foc acum jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg