Bianca Drăguşanu, întâlnire cu un negru musculos. Oare l-a cucerit?

Ultima actualizare:

    Bianca a fost translator pentru luptătorul de culoarefoto: arhiva personală
Bianca a fost translator pentru luptătorul de culoarefoto: arhiva personală

Face ce face şi tot la sportivi trage! Biancăi Drăguşanu par să îi placă numai cei pentru care exerciţiile fizice sunt în topul priorităţilor. După ce s-a iubit cu Adi Cristea şi cu Victor Slav, Bianca l-a cunoscut acum pe celebrul luptător de K1, Remy Bonjasky.

Face ce face şi tot la sportivi trage!

Pe tocuri, îmbrăcată într-o salopetă de mătase, uşoară, menită să îi evidenţieze formele provocatoare executate din bisturiu, Bianca a coborât din bolidul ei de lux, în dreptul locaţiei în care a avut loc evenimentul în care l-a cunoscut pe olandezul Remy Bonjasky. Eleganţa roşcatei l-a dat gata pe luptătorul de culoare, doar că acesta, ca un profesionist, s-a concentrat pe eveniment. Bianca şi Remy au schimbat câteva vorbe, apoi şi-au luat în serios rolurile. Roşcata l-a ajutat pe luptător cu traducerile, iar după numai 10 minute, avea deja o părere despre acesta. "Nu mă aşteptam să fie atât de înalt şi de chipeş. Victor este mai musculos", a spus Bianca amuzată la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima TV.  

Bianca nu a văzut niciun meci al luptătorului de culoare. Gusturile ei sunt cu totul altele, spune roşcata. "Nu-mi place să mă uit la astfel de lucruri. Evit. Mai bine mă uit pe un canal de modă, pentru că mă caracterizează mai mult", a completat Bianca Drăguşanu la Prima Tv. 

La plecare, roşcata a trecut prin emoţii mari. Când a ieşit în stradă, roşcata a avut o surpriză de proporţii. Buimăcită, Bianca nu-şi mai găsea maşina. După câteva minute de căutări intense, roşcata şi-a găsit autoturismul, adăpostit la umbra unui semn de "interzis".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net