Bogdan Vlădău a apelat din nou la medicul estetician: ''Vreau să mă menţin tânăr'' VIDEO EXCLUSIV

9 iunie 2015
image
Bogdan VlădăuFoto: Captură Prima TV

Domnişoarelor, păzea. Nu doar Jasmine a ajuns la medicul estetician, ci şi Bogdan Vlădău. Pentru că vrea să fie regele pătrăţelelor, cântăreţul şi-a făcut o lipoaspiraţie.

A înnebunit zeci de domnişoare cu muşchii şi abdomenul lui bine definit, dar nu a fost mulţumit sută la sută. Aşa că nu a stat pe gânduri când a acceptat provocarea de a intra într-un program anti-îmbătrânire! A început cu o dietă sănătoasă, apoi s-a lăsat pe mâna esteticianului.

''Lipoaspiraţia nu este pentru slăbit, ci este pentru definirea anumitor zone ale corpului. Lipoaspiraţia are rolul de a îndepărta nişte depozite de grăsime localizate în anumite zone, care cedează cel mai greu la exerciţii fizice'', a mărturisit Florin Juravle, medic estetician, pentru emisiunea Click!, de la Prima Tv, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30.

După această intervenţie, Bogdan trebuie să depună mai puţin efort pe anumite zone ale corpului şi să aibă grijă în continuare la stilul de viaţă.

''Trebuie să fie mult mai atent. Pe o perioadă destul de lungă de timp, nu are voie să mănânce niciun fel de dulce concentrat sau grăsimi saturate'', a precizat psihologul nutriţionist, Bianca Pătraşcu.

''Mănânc cât mai crud, încerc să nu prăjesc'', a spus şi Bogdan Vlădău pentru emisiunea Click!

Astfel, artistul promite că atunci când abdomenul se va recupera total, ne va surprinde în mod plăcut.

După ce şi-a făcut implant de păr în scalp şi barbă, iar abdomenul va fi sculptat cu dalta, Bogdan plănuieşte şi alte mici schimbări: ''Vreau să mă menţin tânăr''. Pe lângă asta, el va participa şi la un program de psiho-nutriţie.

Bogdan Vlădău a fost invitat în emisiunea Click!, de la Prima TV, împreună cu medicul estetician, Florin Juravle. Artistul a oferit detalii despre intervenţia suferită, şi ce anume l-a împins să ia o asemenea decizie.

''La mine nu a fost o chestie urgentă. Oamenii sunt nişte profesionişti şi mi-au spus că ar trebui să fac asta. Eu nu am mai pus întrebări. La mine a fost vorba de părţile laterale. Aici am avut o uşoară tendinţă de îngrăşare. Am avut de urmat un tratament din cauza unei alergii şi am luat cortizon. Din cauza acestuia reţii apă. Nu am avut dureri deloc, nici după implantul de păr. M-am refăcut destul de repede după intervenţie'', a mărturisit Bogdan Vlădău, în direct, în platoul emisiunii Click!, de la Prima Tv.

Medicul a precizat în ce a constat operaţia: ''Au fost mai multe zone în care erau depuneri de grăsime, care au trebuit îndepărtate, pentru a reveni la forma abdomenului pe care îl avea înainte. Acestea se depun din punct de vedere hormonal, din diverse cauze medicale. Oricâte exerciţii fizice ar fi făcut, nu l-ar fi ajutat. Cea mai uşoară şi rapidă metodă este cea de lipoaspiraţie. E o intervenţie de mică amploare. Bandajele practic nu există, e un fel de corset elastic, purtat pe zonele după lipoaspiraţie'', a declarat medicul.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif