Botez ca în poveşti. Solistul de la Gaz pe Foc şi-a creştinat fiica

Ultima actualizare:

    Paul Panait a botezat-o pe Lara Marie Rosefoto: arhiva personală
Paul Panait a botezat-o pe Lara Marie Rosefoto: arhiva personală

Paul Panait, solistul trupei Gaz pe Foc, şi-a creştinat fetiţa. Cea mică a avut parte de o petrecere restrânsă, ca în poveşti. Paul a povestit cum s-a desfăşurat botezul fetiţei sale în cadrul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la 23.30, la Prima TV.

Paul Panait a fost invitat în platoul emisiunii Click!, de la Prima Tv:„Astăzi dimineţă am ajuns. Am dormit până la 2 după amiaza. Sunt fresh. Am ţinut mult să o duc la Baia Mare pe fetiţă, pentru că ne-am căsătorit în aceeaşi biserică în care am şi creştinat-o pe fetiţă. Eu de cand eram mic mergeam la biserica respectiva , care nici măcar nu era pe vremea aceea, erau doar câţiva pereţi şi eu ţin mult la chestia asta. Acolo e sămânţa Maramureşului şi ardelenii mă iubesc. Am mers cu trenul şi pot să spun că la început s-a agitat puţin, dar apoi a fost foarte cuminte” a declarat Paul Panait în cadrul emisiunii Click!, difuzată la Prima TV.

În ceea ce priveşte numele fetiţei, solistul a mărturisit că s-a consultat cu soţia lui. "Am ales şi eu şi soţia mea. La început a fost numai Lara Maria, apoi ne-am gândit la Lara Marie Rose. Lara, am zis să alegem un nume puţin mai aparte, Marie pentru că e sfânt şi în ziua aceea ne-am gândit la Rose, pentru că s-a născut în ziua Floriilor. Am avut două perechi de naşi şi foarte drăguţi. Ne-am simţit foarte bine. Am avut un botez ca în poveşti. Invitaţii au venit din Canada, din Austria, Belgia, din toată lumea. Ne-am întâlnit de marţea trecută şi până atunci am tot petrecut până duminică, luni, când a trebuit să plece. Ne-am adunat cam 50. Puteam să-mi chem toţi fanii, dar am zis să fie mai în familie. Nu i-am cântat, îi cânt în fiecare seară. I-am compus eu o melodie cu jocul de cuvinte laralara", a mai precizat solistul.

"Lumea trebuie să se obişnuiască cu Paul Panait. Mă prezint cu un clip filmat la Baia Mare. Naşul meu a sponsorizat această melodie. Este o melodie care să apară pe toate radiourile. Dacă făceam printr-o casă de discuri trebuia să cânt aşa, să zic aşa, după cum spun ei. Showl se numeşte „Înapoi în viitor” pentru că am luat piesele anilor 70, 80, 90, le cânt într-o manieră 2015, zic eu, originală. Cânt Michael Jackson, Funky Style, Sabrina - Boys, cânt după poziţia mea, „Adio”", a mai spus el.

Referitor despre piesele de la radio, solistul a răspuns: "Pot să spun că am câteva pile pe radiouri. Nu sunt preocupat de chestia asta pentru că mă ocup foarte mult de concerte", a conchis Paul Panait.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net