Boureanu şi Kiriţă, în război cu poliţiştii. Click! îţi spune de ce i-au dat cei doi în judecată pe «oamenii legii» VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Cristian Boureanu a rămas fără permis  în timp ce pleca la  mare cu iubita sa
Cristian Boureanu a rămas fără permis în timp ce pleca la mare cu iubita sa

Aparatul radar a dat greş în cazul lor? Asta susţin Cristian Boureanu şi Giani Kiriţă, după ce au fost prinşi, weekendul trecut, ”zburând” pe Autostrada Soarelui. Aşa că i-au dat pe poliţişti în judecată şi speră să-şi ia cât mai repede permisul înapoi.

Cristian Boureanu (42 de ani) şi Giani Kiriţă nu au pierdut timpul. După ce s-au întors de pe litoral, cei doi au avut grijă să-şi trimită avocaţii la judecătorie. Cristian Boureanu a depus primul o cerere la Judecătoria Călăraşi împotriva Poliţiei Române. Vrea să demonstreze că poliţiştii care i-au ridicat permisul pentru 90 de zile şi i-au dat şi o amendă usturătoare, de 877 de lei, au greşit.

Cristian Boureanu, certuri cu polițiștii

Boureanu vrea să demonstreze că poliţiştii care i-au ridicat permisul pentru 90 de zile şi i-au dat şi o amendă usturătoare, de 877 de lei, au greşit.

Sâmbăta trecută, Boureanu, care se afla în drum spre mare împreună cu iubita lui, Laura Dincă (18 ani), a fost oprit de poliţişti la Feteşti. Şi asta pentru că  maşina pe care o conducea acesta, marca Audi, a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 190 km/h. Chiar dacă a susţinut că nu avea o asemenea viteză, el şi-a continuat drumul spre litoral după ce a rămas fără permis. ”Avocatul meu a contestat înregistrarea. Am un limitator care îmi ţine viteza la 170 km/h, iar dacă o depăşesc, maşina are grijă să pună frână. Şi dacă ar fi să pierd procesul, plec în SUA şi circul cu metroul”, a declarat, pentru Click!, Cristian Boureanu.La fel a păţit şi Giani Kiriţă, al cărui Range Rover a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 181 km/h. Chiar dacă a recunoscut atunci că avea viteză pentru că ”era la vale”, fostul fotbalist nu poate sta fără permis. Aşa că i-a chemat şi el la judecată pe poliţiştii de la Secţia Autostrăzi, depunând o cerere la Judecătoria Buftea.

Giani Kiriță a rămas  pieton pentru  trei luni, dar și-a  recuperat permisul  cât durează procesul
Giani Kiriță a rămas pieton pentru trei luni, dar și-a recuperat permisul cât durează procesul
image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net