Brigitte nu voia să se mai mărite cu Ilie Năstase. Cine a convins-o să facă marele pas


    Căsnicia lui Brigitte și Ilie se află pe butuciFoto: arhivă personală
Căsnicia lui Brigitte și Ilie se află pe butuciFoto: arhivă personală

Acum câteva zile, Brigitte "lua foc" după ce fotografii l-au surprins pe soțul său, Ilie Năstase, în timp ce lua masa cu o blondă tinerică. Afaltă în Italia în vacanță, nevasta fostului mare tenismen a reacționat dur și a vehiculat ideea separării.

Desi nu au avut gesturi tandre, Ilie si misterioasa blondă au râs tot timpul şi au lăsat impresia că se simt bine unul în compania celuilalt. La finalul serii, Ilie Năstase a plecat singur acasă, însă Brigitte a văzut altceva și a cerut ajutor pe Facebook pentru a afla identitatea celei care i-a pus căsnicia pe butuci. "Caut să aflu exact adevărul, dacă e așa cum se insinuează, și Ilie și domnișoara au o relație, eu mă retrag... Nu depind, nu am copii cu el, nu l-am înșelat niciodată, iar situația sănătății nu îmi permite să mă enervez. Poate mă ajutați să aflu cine e blonda", a scris Brigitte pe Facebook.

Şi iată că a reuşit! Blonda misterioasă cu care a fost surprins Nasty... a fost descoperită. Numele ei este... Cici şi se pare că este confidenta lui Ilie Năstase. Mai mult, fostul tenismen se pare că are cam multe să îi spună blondei, având în vedere că a vizitat-o două zile consecutiv. O dată călare pe motor, iar a doua zi, la volanul bolidului pe care îl conduce. Tânăra nu a părut deloc deranjată de vizitele soţului lui Brigitte, şi l-a întâmpinat aşa cum se cuvine. Într-o ţinută...extrem de sexy! 

Brigitte voia să anuleze nunta

Dar astfel de situaţii au "călit-o" pe Brigitte. În urmă cu trei ani, chiar înainte de nuntă, bruneta le-a povestit unor prietene că Ilie o înşelase cu câteva zile înainte să îşi unească destinele. Supărată foc, a vrut să anuleze nunta şi să o termine definitiv cu fostul tenismen. Totuşi, cel care a convins-o să nu renunţe şi să îl ierte a fost chiar Ion Ţiriac, bun prieten cu Năstase. Se pare că el a fost cel care a sunat-o pe Brigitte şi i-a spus să îşi bage minţile în cap pentru că, vorba ceea, toată lumea ştie cum este Ilie şi este doar o problemă trecătoare, au dezvăluit cei de la Focus Magazin, emisiunea mondenă de la Prima Tv, luni, 15 august.

Țiriac și Năstase sunt prieteni de zeci de ani
Țiriac și Năstase sunt prieteni de zeci de ani
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu