Brigitte Sfăt și-a pierdut tatăl, dar cei dragi au scos-o din depresie
Brigitte Năstase a trecut prin momente grele după ce şi-a pierdut tatăl. Dar şi-a revenit ca prin minune după pierderea suferită cu ajutorul cuiva drag. A ieşit din depresie, iar acum se pregăteşte de sărbători.
Brigitte Năstase este foarte ataşată de fiica ei, Sara, în vârstă de opt ani, dar şi de Ema şi de Alessia, cele două fiice ale soţului ei şi ale Amaliei Năstase. Ele au fost cele care au ajutat-o să treacă peste pierderea tatălui său, Emeric Ioan Szeifer, care a decedat, recent, la 64 de ani, în urma unui infarct miocardic.
„A trecut, au fost multe evenimente în ultimul timp, şi bune şi rele, şi e bine că suntem bine, sănătoşi, cu copii, copii sunt raza noastră de soare şi de bucurie”, a spus soția lui Ilie Năstase.
Până una alta, în casa familiei Năstase deja se simte atmosfera de Sărbătoare. Ilie a ornat ca în fiecare an toată vila cu mii de beculeţe frumos colorate, care se văd de la depărtare. Casa familiei Năstase arată acum ca-n poveşti, iar din ea mai lipseşte doar bradul frumos împodobit. „Vrem să mergem săptămâna viitoare să alegem bradul. Ilie am văzut că ne-a luat exemplul şi el a ornat şi el acasă. A ornat toată casa! A ornat, luminiţe, a cumpărat copaci cu lumini, fiecare uşă are câte o coroniţă frumoasă, am fost impresionată când am venit ieri acasă şi am văzut toată casa ornată”, a explicat vedeta.
Dacă Ilie e responsabil cu ornamentele, Brigitte este şefă în bucătărie. Nu se dă în lături de la treabă şi face toate bunătăţile din lume, ca masa să fie îmbelşugată de Crăciun: „Văd că este un fel de competiţie aşa între noi. Dacă eu aduc acolo la locul de joacă un aport ceva cumpărăr şi el acasă, asta am observat. Vom face ca în fiecare an Crăciunul în familie, eu voi găti, în ultima vreme am fost puţin ocupată şi am avut puţin timp pentru bucătărie, dar acuma este ocazie să gătesc din nou familiei reunite”.
Deşi mulţi s-ar fi aşteptat ca soţioara lui Năstase să stea în vârful patului şi să dea ordine, Brigitte pune mâna şi face ea singură sarmale şi jumări: „Sarmale da în primul rând, salată de boeuf, sarmale le facem carne, porc în aspic, le fac jumeri, le fac cârnaţi facem pentru că vine prietena mea Flori din Italia şi cumpără porcu şi tăiem porcu şi facem cârnaţi, facem tobă, multe chestii care le facem numai de Crăciun”.